Boekenplank:
Kies

Boeken van Jane Robins

Jane Robins begon haar carrière als journalist bij The Economist, The Independent en de BBC. Als expert in historisch forensisch onderzoek publiceerde ze drie non-fictieboeken over misdaad.

Meer over Jane Robins

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

Witte lichamen

Haar liefhebbende vriend Felix is bankier, zijzelf een aanstormende filmster: het lijkt alsof Tilda in een perfecte relatie is beland. Maar haar tweelingzus Callie heeft haar bedenkingen. Callie ziet hoe Tilda wegkwijnt onder de overheersende liefde van Felix - ze stopt met werken en zelfs bijna met eten. Hij is een controlfreak en wikkelt het servies in vershoudfolie om alles schoon te houden. Verder vindt Callie onverklaarbare injectienaalden verstopt in de afvalbak en verschijnen er blauwe plekken op Tilda's bleke huid.

Callie kent Felix' woedeaanvallen en maakt zich zorgen. Ze sluit zich aan bij een internetgroep voor slachtoffers van mishandeling. Maar als een van haar online contacten wordt gedood door een gewelddadige man, begint ze te twijfelen. Waar is ze mee bezig? En dan, plotseling, sterft Felix een tragische dood. Of is hij vermoord?

Schrijver: Jane Robins
Oorspronkelijke titel: White bodies
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044632668
Uitgever: Prometheus