Boekenplank:
Kies
  • Home
  • R
  • Kate Elizabeth Russell

Boeken van Kate Elizabeth Russell

Meer over Kate Elizabeth Russell

Genre: Roman

Geboren: 1984

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kate Elizabeth Russell


Overzicht

Mijn duistere Vanessa

De slimme, ambitieuze, naar het volwassen leven verlangende Vanessa Wye is vijftien als ze voor het eerst seks heeft met Jacob Strane, haar charmante en geraffineerde 42-jarige leraar Engels. De allesverterende affaire die volgt isoleert haar van haar omgeving en zal haar nooit meer volledig loslaten.

Zeventien jaar later wordt Strane in de piek van MeToo door een andere voormalige leerlinge beschuldigd van seksueel misbruik. Vanessa is diep geschokt door het nieuws, want haar relatie met Strane, dat was toch ware liefde? Wanneer de oud-leerlinge contact met Vanessa opneemt komt zij voor een onmogelijke keuze te staan. Houdt ze vast aan het geloof in haar tienerherinneringen of herdefinieert zij het grootste liefdesverhaal van haar leven en haar seksuele ontwaken?

Op superieure wijze beschrijft Kate Elizabeth Russell de psychologische dynamiek van een van de moeilijkste kwesties van onze tijd. Zowel genuanceerd als ongemakkelijk, gedurfd, krachtig en even fascinerend als verontrustend - Mijn duistere Vanessa gaat door merg en been.

Schrijver: Kate Elizabeth Russell
Oorspronkelijke titel: My dark Vanessa
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044646894
Ebook: 9789044642421
Uitgever: Prometheus