Boekenplank:
Kies

Boeken van Gabrielle Sands

Meer over Gabrielle Sands

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Gabrielle Sands


The Fallen

  1. Woeste liefde - When she unravels
  2. Verboden verleiding - When she tempts

gedetailleerd overzicht

The FallenWoeste liefde

Hij is de machtigste man op Ibiza en hij zal er alles aan doen om mij de zijne te maken...

Ik ben opgegroeid met maar één doel in het leven: wees de perfecte echtgenote voor een van de machtige leden van de maffia. Dat was mijn leven, tot mijn huwelijk een grote nachtmerrie werd. Ik had geen andere keus. Ik liet alles achter, vluchtte en begon een heel nieuw leven. En nu ben ik hier, op Ibiza. Een plek waar onschuldige meisjes zoals ik levend worden verslonden. Op mijn eerste dag word ik al direct beroofd. Het enige wat ik nog heb, zijn een paar euro’s en de kleding die ik draag.

Mijn wanhoop leidt me recht in de armen van Damiano De Rossi. Hij is de belangrijkste man op dit eiland en heerst met een ijzeren vuist over zijn domein. Hij is knap, maar onder zijn ogenschijnlijk beschaafde voorkomen, ligt een inktzwarte duisternis. Ik heb werk nodig en vraag hem of hij me kan helpen. Dat doet hij en geeft me zo veel meer dan alleen een inkomen. Hij laat me dingen voelen… Jaloezie en een alles overheersend verlangen.

Uiteindelijk geef ik me aan hem over, maar zodra mijn geheimen aan het licht komen, stort onze wereld in als een kaartenhuis. Ik weet wat me te doen staat. Ik heb het al eerder gedaan. Ik moet vluchten. Maar als ik dat probeer, kom ik erachter dat hij me zo stevig in zijn greep heeft, dat vluchten inmiddels geen optie meer is.

Schrijver: Gabrielle Sands
Oorspronkelijke titel: When she unravels
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464403886
Ebook: 9789464403879
Uitgever: SVM Publishing
Verboden verleiding

Ze is achttien. Onschuldig. Verboden...

Van Martina De Rossi moet je afblijven en niet alleen omdat haar broer op het punt staat Don te worden, leider van de familie. Toen ik ermee instemde om Martina te beschermen terwijl haar broer zijn brute oorlog uitvocht, was dat niet alleen uit plichtsbesef. Martina is de perfecte pion in mijn wraak. Helaas is ze ook perfect verleidelijk. Onschuldige blik. Een lichaam om voor te sterven. Zijdezachte blonde haren waar ik mijn handen maar wat graag doorheen zou willen laten gaan.

Ik ben een meester in het onder controle houden van mijn emoties, maar elke dag die ik met haar doorbreng in een afgelegen kasteel in Italië, brokkelt mijn zelfbeheersing verder af. Mijn blik begint af te dwalen. Naar haar. Mijn handen willen maar één ding aanraken. Haar. En als ze mij meetrekt in haar verleidelijke spel, begin ik me te realiseren dat ik waarschijnlijk niet de winnaar zal zijn, maar de verliezer.

Schrijver: Gabrielle Sands
Oorspronkelijke titel: When she tempts
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789464404821
Uitgever: SVM Publishing