Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Saskia Sarginson

Boeken van Saskia Sarginson

Saskia Sarginson heeft Engelse literatuur en creative writing gestudeerd. Voordat zij fulltime schrijfster werd, was zij ghostwriter voor de BBC en HarperCollins en werkte ze als copywriter. Ze woont met haar gezin in Londen.

Meer over Saskia Sarginson

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1961

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Saskia Sarginson


Overzicht

  • De tweeling - The twins
  • Zonder jou - Without you

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe tweeling

Als kinderen waren de tweelingzusjes Isolte en Viola onafscheidelijk, maar ze zijn veranderd in zeer verschillende volwassenen. Isolte is een succesvol schrijfster voor een modeblad, heeft een creatieve vriend en een flat in het centrum van Londen. Viola daarentegen is wanhopig ongelukkig, werkeloos, rusteloos en liefdeloos. Wat is er al die jaren geleden gebeurd waardoor de tweelingzussen zo’n verschillende weg in zijn geslagen?

Als beide jonge vrouwen de drama’s en tragedies uit een half verdrongen zomer aan de Engelse kust herleven, dreigen afschuwelijke geheimen uit het verleden hun volwassen leven te overweldigen. Zullen ze die periode voorgoed kunnen afsluiten of wordt de last hen te groot?

Schrijver: Saskia Sarginson
Oorspronkelijke titel: The twins
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789400502369
Ebook: 9789044969399
Uitgever: Bruna
Zonder jou

Suffolk, 1984. Als de zeventienjarige Eva vermist wordt na een zeilongeluk op zee, neemt iedereen aan dat ze verdronken is. Het huwelijk van haar ouders wankelt onder de enorme druk van schuldgevoelens en verdriet. Maar haar jongere zusje, Faith, weigert een leven zonder Eva te accepteren. Ze is vastberaden haar te vinden.

Vanaf de kust is een eilandje zichtbaar - ontoegankelijk, mysterieus en bezaaid met betonnen hutten zonder ramen. Wat niemand weet is dat in één zo'n hut Eva gevangen wordt gehouden. Dat ze vecht om te overleven en naar huis te kunnen...

Schrijver: Saskia Sarginson
Oorspronkelijke titel: Without you
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789400502376
Ebook: 9789044969405
Uitgever: Bruna