Boekenplank:
Kies

Boeken van Jasper T. Scott

Meer over Jasper T. Scott

Genre: Fantasy / SF

Geboorteland: Canada

Website: Jasper T. Scott


Overzicht

  • Stelsel onbekend - Into the unknown
  • Zonneschaduw - Under darkness

gedetailleerd overzicht

OverzichtStelsel onbekend

Hun cruiseschip sprong naar het verkeerde stelsel...

Advocaat Liam Price kan zijn geluk niet op. Hij scoorde een last-minutedeal voor een suite aan boord van de Starlit Dream en gaat met zijn gezin op weg naar de exotische wereld van Aquaria in het Kepler-zonnestelsel. Kort nadat de reis is begonnen, blijkt echter dat ze ver van hun bestemming zijn uitgekomen in een volkomen onbekend stelsel.

Als dan ook nog eens het hele schip in duisternis wordt gehuld, verandert de cruise-van-je-leven in een reis naar de hel. Half-doorzichtige moordzuchtige aliens verschijnen en passagiers en bemanning tuimelen over elkaar heen in een poging om te ontsnappen. Terwijl de crisis zich verder ontvouwt, vechten Liam en zijn gezin in een dodelijke samenzwering een wanhopige overlevingsstrijd.

Schrijver: Jasper T. Scott
Oorspronkelijke titel: Into the unknown
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789083073163
Uitgever: Iceberg Books
Zonneschaduw

Bill Steele probeert te overleven in de competitieve wereld van luxe vakantieoorden op het eiland Kauai. Vandaag is een bijzonder slechte dag: de waterleiding is gebarsten en zijn gasten eisen compensatie of dreigen anders met slechte recensies. Bills dochter staat op het punt geschorst te worden omdat ze op school gevochten heeft. Dan valt een donkere schaduw over het eiland. Het is geen maansverduistering, want Bill ziet het licht van de maan duidelijk glinsteren op het zeewater. Dit is iets anders. Even later vallen er meteoren... maar zijn het wel echt meteoren?

Vanaf dat moment is niets meer zoals het was en is niemand zijn of haar leven nog zeker. Zijn het aliens, is het een natuurramp, komt het onheil van een onbekende machtswellusteling? Contact met de buitenwereld is nauwelijks mogelijk dus vechten de bewoners en de gasten van het eiland voorlopig tegen een onbekend vijand. Een wrede vijand…

Schrijver: Jasper T. Scott
Oorspronkelijke titel: Under darkness
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789083073156
Uitgever: Iceberg Books