Boekenplank:
Kies

Boeken van Kylie Scott

Meer over Kylie Scott

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Australië

Website: Kylie Scott


Stage Dive

  1. Rock - Lick
  2. Roem - Play
  3. Rebel - Lead
  4. Ruig - Deep

gedetailleerd overzicht

Stage DiveRock

Evelyn Thomas had grootse plannen voor het vieren van haar eenentwintigste verjaardag in Las Vegas. Hele grootse plannen.

In die plannen stond echter niets over wakker worden op de badkamervloer van haar hotelkamer, met een apocalyptische kater, naast een woest aantrekkelijke halfnaakte man met tatoeages, met een glinsterende diamant om haar ringvinger.

Kon ze zich nou maar herinneren wat ze gisteren allemaal had uitgespookt...

Schrijver: Kylie Scott
Oorspronkelijke titel: Lick
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021429533
Uitgever: Volt
Roem

Anne Rollins heeft een rampzalige dag. Haar huisgenoot is vertrokken en heeft alle meubels meegenomen. Het enige wat ze voor Anne heeft achtergelaten? Een flinke huurschuld. Om haar zorgen even te vergeten besluit Anne naar een feestje te gaan. Daar ontmoet ze Mal Ericson, de knappe drummer van de wereldberoemde band Stagedive.

Anne weet niet wat ze moet zeggen als Mal haar een wel erg onverwacht aanbod doet. Hij wil haar geldproblemen best voor haar oplossen. Het enige wat Anne daarvoor terug moet doen? Mal helpen zijn badboy-imago wat op te vijzelen, door een tijdje doen alsof ze zijn vriendin is...

Schrijver: Kylie Scott
Oorspronkelijke titel: Play
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021429564
Ebook: 9789021429571
Uitgever: Volt
Rebel

De vrouw die hij wil, is de enige vrouw op aarde die hij niet kan krijgen...

Jimmy Ferris is er als leadzanger van de superpopulaire rockband Stagedive aan gewend om alles te krijgen wat hij wil, of het nou om drank, drugs of vrouwen gaat. Maar wanneer hij weer eens in de problemen belandt, heeft iedereen schoon genoeg van zijn gedrag. Jimmy krijgt een ultimatum voorgeschoteld: als hij nog deel van Stagedive uit wil maken, moet hij afkicken. Ook krijgt hij een knappe nieuwe assistent genaamd Lena, die hem voortaan op het rechte pad moet houden.

Lena en Jimmy hebben flink veel chemistry en worden daarom steeds closer met elkaar. Maar Jimmy is zo gewend zichzelf op de eerste plek te zetten, dat hij niet door lijkt te hebben dat hij zijn relatie met Lena op het spel zet. Pas wanneer hij Lena kwijt is, begint Jimmy te beseffen dat Lena de enige persoon is die echt iets voor hem betekent. Is het al te laat om zijn leven te veranderen?

Schrijver: Kylie Scott
Oorspronkelijke titel: Lead
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021429595
Ebook: 9789021429601
Uitgever: Volt
Ruig

Positief. Twee streepjes op een zwangerschapstest zetten het leven van Lizzy Rollins volledig op zijn kop. En dat allemaal door een eenmalig avontuurtje in Vegas met Ben Nicholson, de ongelooflijk sexy bassist van de rockband Stagedive.

Het probleem? Ben is niet op zoek naar een serieuze relatie. Hun avond in Vegas was van zijn kant duidelijk bedoeld als onenightstand. Nu zijn ze op een veel diepere manier voor altijd met elkaar verbonden. Maar is dat genoeg om ervoor te zorgen dat Lizzy de muren die Ben om zich heen heeft gebouwd af kan breken?

Schrijver: Kylie Scott
Oorspronkelijke titel: Deep
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021429625
Uitgever: Volt