Boekenplank:
Kies

Boeken van Regina Scott

Meer over Regina Scott

Genre: Roman

Geboren: 1959

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Regina Scott


Candlelight Historische Romans

  • Harteloze lord - Perfection
  • Tussen de sterren - Starstruck

Wonderen van de Natuur / The American Wonders Collection

  1. Dwars door de wildernis - A distance too grand
  2. Een missie vol gevaar - Nothing short of wondrous
  3. Een gewaagde beklimming - A view most glorious
Candlelight Historische Romans
Wonderen van de Natuur / The American Wonders Collection

gedetailleerd overzicht

Candlelight Historische RomansHarteloze lord

Toen de erfenis van Celia Rider gestolen bleek te zijn, verdacht ze onmiddellijk haar onverantwoordelijke stiefmoeder Patrice, die haar nauwelijks kende. Vastbesloten achter de waarheid te komen deed ze zich voor als gouvernante van de verwaarloosde zoon van Patrice, in de hoop op die manier bewijsmateriaal te vinden. Toen geruchten over de plotselinge verdwijning van Celia de kop opstaken, nam de verbijsterend aantrekkelijke en onverstoorbare Brandon Pellidore de onverkwikkelijke familiezaak in eigen handen.

Brandon vermoedde al snel dat de saaie kleding van de gouvernante niemand anders verborg dan de betoverende Celia. Nadat hij de schoonheid had ontmaskerd, betrok hij haar bij een gewaagd plan de dief van haar fortuin te vangen. Maar naarmate de passie tussen hen toenam, moest hij Celia wel op de hoogte brengen van de duistere familievloek die hem zijn twijfelachtige reputatie had bezorgd, en van de afschuwelijke keus die ze moest maken als ze van hem hield. Celia liet zich echter niet uit het veld slaan en zwoer haar hart te volgen, hoe pijnlijk dat ook zou kunnen zijn. Want alleen zó kon ze deze man opeisen, en de liefde die niets meer of minder dan volmaakt was.

Schrijver: Regina Scott
Oorspronkelijke titel: Perfection
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789037824209
Uitgever: Audax
Tussen de sterren

Cassie Bentbrooke taalde niet naar omgang met de aristocratie waarvan ze door haar afkomst deel uitmaakte. De dochter van de bekende astronoom stelde zich tevreden met het bestuderen van de sterren door haar vaders telescoop - vooral ook omdat zijn wetenschappelijke succes nooit veel financieel gewin had opgeleverd. Maar Cassie had een pupil, Liza Kearney, die graag een seizoen wilde schitteren op de feestjes van de aristocratie, en Cassie had zich vast voorgenomen om haar dat te bezorgen. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Cassie's broer was namelijk teruggekeerd van het front om zijn erfenis op te eisen, en hij had de zeggenschap over het schamele uitgavenpatroon van de familie. Het vervullen van Liza's droom behoorde misschien tot de mogelijkheden, maar Cassie besefte al gauw dat het beschermen van haar hart tegen een zekere, buitengewoon knappe Fransman waarschijnlijk een onbegonnen zaak was - en dat de liefde onherroepelijk een spoor door haar leven zou trekken, veel feller nog dan dat van een komeet aan de donkere avondhemel.

Schrijver: Regina Scott
Oorspronkelijke titel: Starstruck
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789037823516
Uitgever: Audax

Wonderen van de Natuur / The American Wonders CollectionDwars door de wildernis

De serie Wonderen van de natuur vertelt over de vroege geschiedenis van drie nationale parken van de Verenigde Staten - Grand Canyon, Yellowstone en Mount Rainier - en brengt de wondermooie natuur daar tot leven.

Meg Pero heeft haar vader geholpen met fotograferen sinds ze oud genoeg was om zijn uitrusting te dragen. Wanneer hij overlijdt, is ze daarom vastbesloten om zijn werk voort te zetten. Om te beginnen gaat ze mee met de legerexpeditie naar de North Rim van de Grand Canyon.

Maar waar ze geen rekening mee heeft gehouden is dat de expeditieleider niemand anders is dan de man met wie ze jaren geleden weigerde te trouwen. En alsof dat nog niet genoeg is, verandert de expeditie al snel in een hachelijk avontuur midden in de wildernis...

Schrijver: Regina Scott
Oorspronkelijke titel: A distance too grand
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464110012
Ebook: 9789464110012
Uitgever: De Parel
Een missie vol gevaar

Yellowstone National Park, 1886. Sinds haar man een jaar geleden overleed, is Kate Tremaine in haar eentje verantwoordelijk voor het Geyser Gateway Hotel. Een hele taak, vooral omdat ze ook nog de zorg voor haar zevenjarige zoontje Danny heeft. Maar toch zou ze niets anders willen; het hotel is haar thuis. En dat geldt ook voor Yellowstone zelf. Ze kent elke centimeter van de wildernis als haar broekzak en wil graag dat het beschermd wordt tegen stropers en vandalen.

Nu de overheid de US Cavalry de leiding over Yellowstone heeft gegeven, bestaat de nieuwe missie van luitenant William Prescott en zijn detachement uit het beschermen van een deel van het nationale park. En omdat een gids hem wordt geweigerd, zit er voor hem niets anders op dan de hulp in te schakelen van de bekwame en aantrekkelijke hoteleigenaresse om zijn weg door de uitgestrekte wildernis te vinden.

Als Kate en Will de handen ineenslaan om ervoor te zorgen dat het park en alle dieren die er hun thuis hebben veilig zijn, wordt al snel duidelijk dat hun gezamenlijke missie vele malen gevaarlijker is dan ze ooit hadden kunnen denken. Helemaal als blijkt dat Danny is ontvoerd.

Schrijver: Regina Scott
Oorspronkelijke titel: Nothing short of wondrous
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493208131
Ebook: 9789493208230
Uitgever: De Parel
Een gewaagde beklimming

Zij moet de Mount Rainier op, maar kan het niet alleen. Hij is als berggids de juiste persoon om haar te helpen. Samen beginnen ze aan een beklimming die al snel gewaagd blijkt...

Washington, 1893. Coraline Baxter verlangt naar een leven van betekenis en wil haar stempel op de wereld drukken. Als de plaatselijke suffragettegroep haar vraagt om de Mount Rainier te beklimmen om bekendheid te verwerven voor hun zaak, grijpt ze die kans dan ook met beide handen aan, ook al heeft ze totaal geen klimervaring. En wanneer haar moeder haar een ultimatum stelt - als Cora faalt, moet ze trouwen met de man die haar moeder op het oog heeft: Cash Kincaid - móét Cora het doen. Maar ze kan het niet alleen.

De bekende berggids Nathan Hardee weigert in eerste instantie om Cora te helpen, maar hij verandert van gedachten als hij erachter komt wat er op het spel staat. Hij weet genoeg over de Cash Kincaid om te weten dat de koppige jonge vrouw niets met hem te maken zou moeten hebben, laat staan met hem trouwen. En dus besluit hij haar te helpen.

De Mount Rainier beklimmen vergt al Cora's vastberadenheid en stelt haar danig op de proef. Helemaal als haar en Nathan onderweg een aantal onaangename verrassingen blijkt te wachten en het een gewaagde onderneming wordt.


Schrijver: Regina Scott
Oorspronkelijke titel: A view most glorious
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493208506
Ebook: 9789493208520
Uitgever: De Parel