Boekenplank:
Kies

Boeken van Victoria Scott

Meer over Victoria Scott

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboren: 1982

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Victoria Scott


Overzicht

  • Titans - Titans

Fire and Flood

  1. Water & vuur - Fire & flood
  2. IJs & steen - Salt & stone
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtTitans

'Ik zou kunnen winnen,' fluister ik. 'Er is niemand die dat zo graag wil als ik.'

Astrid kijkt al haar hele leven naar de races van de Titans. Deze mechanische paarden zijn onbetaalbaar voor het gewone volk, maar ze spreken des te meer tot de verbeelding. Wie wedt op de juiste ruiter kan al zijn schulden vereffenen. Astrids familie dreigt uit huis gezet te worden.

Dan krijgt Astrid de kans van haar leven: meedoen aan de race! De races zijn vol gevaren en valkuilen... en durft ze haar leven toe te vertrouwen aan een supersnelle machine?

Maar ís Vrijbuiter wel een machine? Of schuilt er ergens in dat futuristische stalen paard een vriend die Astrid beter begrijpt dan wie dan ook?

Schrijver: Victoria Scott
Oorspronkelijke titel: Titans
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789025872335
Ebook: 9789025872540
Uitgever: Young & Awesome

Fire and FloodWater & vuur

De zestienjarige Tella is wanhopig: haar broer is ernstig ziek en de artsen staan met lege handen. Dan ontvangt Tella geheimzinnige instructies om deel te nemen aan een levensgevaarlijke race door vier ecosystemen: jungle, woestijn, oceaan en bergen. En de prijs? Het geneesmiddel dat haar broer kan redden. Modepopje Tella, niet gewend aan ontberingen, is vastbesloten: ze moet winnen!

Alle deelnemers krijgen een ei, dat tijdens de race uitkomt. In elk ei zit een Pandora, een speciaal gemanipuleerd dier, met gaven waarmee het de deelnemer kan helpen. Tella’s Pandora lijkt niets bijzonders te kunnen... of toch wel?

En hoe handig zijn Tella’s gevoelens voor de zwijgzame, stoere Guy, die net zo graag wil winnen als zij? Want als het erop aankomt, heeft Tella maar één doel: het leven van haar broer redden - en dat van zichzelf.

Schrijver: Victoria Scott
Oorspronkelijke titel: Fire & flood
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789025865757
Ebook: 9789025866266
Uitgever: Leopold
IJs & steen

Tella is nog steeds deelnemer van de Zwavelloop, een levensgevaarlijke race door vier ecosystemen. De prijs? Het Medicijn dat haar broer Cody kan redden. Opgeven is geen optie. In de twee volgende onderdelen van de race, de oceaan en bergen, liggen talloze gevaren op de loer: bevriezing, lawines, haaien en onverwachte nieuwe regels van de race. Maar wat als het gevaar nog verder gaat dan dat?

Wie kun je vertrouwen als iedereen om je heen geheimen heeft, zelfs degene van wie je houdt?

Schrijver: Victoria Scott
Oorspronkelijke titel: Salt & stone
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789025868086
Ebook: 9789025868345
Uitgever: Leopold