Boekenplank:
Kies

Boeken van Claire Seeber

Meer over Claire Seeber

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Claire Seeber


Overzicht

Radeloos
'Ik weet niet meer wiens idee het was geweest om die dag naar Tate Gallery te gaan. Wat ik nog wel weet, is dat we het al eeuwen van plan waren en er maanden over hadden gepraat, en hoe blij ik was dat Mickey eindelijk eens een dag vrij had genomen. Ik herinner me dat we vonden dat we iets moesten doen wat interessanter was dan achter Louis' wandelwagentje een rondje door het park maken, zoals we altijd deden. Ik was zo blij toen we eindelijk met z'n drieën in de trein naar de stad zaten. Dus wiens fout is het geweest dat mijn hele wereld instortte?'

Tijdens een bezoek aan een museum raakt Jessica in de drukte gescheiden van haar man en baby. Hoe ze ook zoekt, ze lijken van de aarde te zijn verdwenen. Radeloos gaat ze uiteindelijk alleen naar huis. Die avond wordt haar man mishandeld en bewusteloos op straat teruggevonden, van hun kind ontbreekt echter elk spoor.

Een uitgebreid onderzoek levert de eerste dagen niets op en Jessica besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Ze moet blijven geloven in de terugkeer van haar kind, maar iedereen in haar directe omgeving lijkt zich verdacht te gedragen. Wie staat er eigenlijk aan háár kant? Angstig wacht ze af tot haar man bijkomt. Maar zou hij zich nog wel herinneren wat er gebeurd is? En hoe goed kent ze hem eigenlijk...?
Schrijver: Claire Seeber
Oorspronkelijke titel: Lullaby
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789026110634
Uitgever: De Fontein