Boekenplank:
Kies

Boeken van Jill Shalvis

Jill Shalvis schrijft vanuit haar huis, vlak bij Lake Tahoe, Californië. Daarbij wordt ze geassisteerd door haar echtgenoot (die haar om de drie minuten iets wil vertellen), drie kinderen (die haar om de drie minuten iets willen vertellen), een kip, hamsters, een miljoen eekhoorns en af en toe een wolfsspin.

Meer over Jill Shalvis

Genre: Roman

Geboren: 1963

Verenigde Staten

Pseudoniem (van): Jill Sheldon

Website: https://www.jillshalvis.com/


Heartbreaker Bay

 1. Zoete leugentjes - Sweet little lies
 2. Kussen onder de mistletoe - The trouble with mistletoe
 3. Stiekeme verlangens - Accidentally on purpose
 4. Flirten met kerst - Chasing christmas eve
 5. Ontelbare kussen - About that kiss
 6. Wonderlijke winternacht - Hot winter nights
 7. Uiterst verleidelijk - Playing for keeps

Lucky Harbor Resort

 1. Liefde in de steigers - Simply irresistible
 2. Wind in de zeilen - The sweetest thing
 3. Alles in de strijd - Head over heels
 4. Compleet in de wolken - Lucky in love
 5. Kus onder de sterren - At last
 6. Flirt voor even - Forever and a day
 7. Zoenen in het zand - It had to be you
 8. De kers op de taart - Always on my mind
 9. Serieus verliefd - Once in a lifetime
 10. Zeeën van liefde - It's in his kiss

Wildstone

 1. Niet zonder elkaar - Lost and found sisters
 2. Op de juiste weg - Rainy day friends
 3. Weerzien in Wildstone - The good luck sister
 4. Zusjes voor altijd - The Lemon sisters

E-books

 • In de wolken met Kylie - Love is in the air

gedetailleerd overzicht

Heartbreaker BayZoete leugentjes

Val voor de man die je niet kunt krijgen...

Als kapitein van een rondvaartschip is Pru ruige wateren gewend; het leven op het vasteland vindt ze een stuk lastiger. Hoewel ze erg gelukkig is met haar nieuwe appartement en nieuwe buren, zit ze er niet op te wachten verliefd te worden - en al helemaal niet op Finn O'Riley, de sexy eigenaar van haar nieuwe stamkroeg!

Val nog een beetje harder...

Hoewel Finn keihard werkt, maakt hij duidelijk altijd tijd voor zijn vrienden. Zodra Pru daar een van wordt, moet ze erg haar best doen om niet in zijn betoverende groene ogen te verdrinken. Maar na een incident met een dartpijltje gaat hun vriendschap razendsnel over in meer. Véél meer...

En vertel hem dan de waarheid...

Pru wil niets liever dan dat Finn gelukkig is - dat heeft ze zelfs gewenst bij de wensfontein op het plein. Ze durft alleen niet te wensen dat ze hem ooit helemaal voor zichzelf zal hebben. Want ze heeft iets voor hem geheimgehouden wat alles zal veranderen...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Sweet little lies
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789402529326
Uitgever: Harlequin
Kussen onder de mistletoe

Als het aan haar ligt...

Willa is aan het worstelen met een stuk zeep en een stel vieze puppy's wanneer Keane Winters haar dierenwinkel binnen loopt. Hij heeft een wanhopige blik in zijn bruine ogen en een knalroze kattenreismand in zijn hand. Of zij niet een dagje op zijn kat wil passen. Alsof ze zin heeft om oppas te spelen voor een man die haar niet eens herként!

Wordt er niet gekust onder de mistletoe...

Keane zit opgescheept met de kat van zijn tante en is wanhopig op zoek naar iemand die het duivelse beest een dag van hem over kan nemen. De eigenares - correctie: de oogverblindende eigenares - van de dierenwinkel wil hem vast wel helpen. Of toch niet, want ze is om onbekende redenen woedend op hem!

Hoewel hij het haar wel moeilijk maakt!

Willa kan het niet over haar hart verkrijgen om een kat in de kou te laten staan, dus besluit ze Keane uit de brand te helpen. En, toegegeven, hij is echt een stuk minder arrogant dan op de middelbare school. Toch vergeeft ze hem niet zomaar dat hij haar hart heeft gebroken. Hoewel, met de kerstgedachte en zo...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: The trouble with mistletoe
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789402531756
Uitgever: Harlequin
Stiekeme verlangens

Zij is al jaren stiekem verliefd op hem...

Elle Wheatens prioriteiten: eerst haar vrienden, dan haar carrière en daarna een kast vol schoenen. Het liefst zou ze veiligheidsexpert Archer Hunt (boven) aan dit lijstje toevoegen, maar hij ziet haar enkel als een fragiel wezentje dat bescherming nodig heeft. Ze kan hem maar beter uit haar hoofd zetten, en dus besluit ze met andere mannen te daten.

En hij moet zijn verlangen naar haar onderdrukken...

Jaren geleden zette Archer zijn carrière op het spel om Elle te redden, en nog steeds wil hij alleen het beste voor haar. Eigenlijk wil hij háár ook, maar dat is een slecht idee. De chemie tussen hen zou een aardbeving kunnen veroorzaken in San Francisco, en hij wil niet opdraaien voor de schade. Het alternatief? Toekijken terwijl zij uitgaat met andere kerels...

Dus de spanning is niet te houden!

Maar ja, volgens Archer is natuurlijk geen man goed genoeg voor Elle. Wanneer hij dat probeert aan te tonen door haar dates te saboteren, wordt ze woedend. Hoewel hij eigenlijk berouw zou moeten tonen, besluit hij haar te kussen... met een kleine aardverschuiving tot gevolg!

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Accidentally on purpose
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789402532784
Uitgever: Harlequin
Flirten met kerst

Na het schrijven van de ene na de andere bestseller, heeft Colbie Albright ineens geen inspiratie meer. Omdat ze een paar weken vrij heeft voor kerst, vertrekt ze naar San Francisco voor een verfrissende pauze. Dat ze daar vrijwel meteen kopje-onder gaat in een fontein, is echter wat veel van het goede!

Gelukkig wordt ze snel uit het water gevist - en haar redder in de nood is zó knap, dat ze bijna weer in ademnood komt. Dat brengt haar wel op een idee: een flirt is vast de perfecte remedie tegen een writer's block! Maar kan ze deze Spencer Baldwin wel weer loslaten als het tijd is om terug naar huis te gaan?

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Chasing christmas eve
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034738899
Ebook: 9789402538007
Uitgever: Harlequin
Ontelbare kussen

Hoe krijgt ze die kus ooit uit haar hoofd?

Eén verzengende kus, en toen niets. Nadat de sexy Joe haar onverwacht kuste en vervolgens niets meer liet horen, besloot Kylie hem uit haar hoofd te zetten. Maar dan steelt iemand iets kostbaars van haar, en alleen híj kan haar helpen het terug te krijgen. Ze zal dus met hem moeten samenwerken, wat betekent dat ze haar trots in moet slikken en de neiging moet weerstaan om hem te wurgen...

Tijdens de spannende zoektocht die ze samen ondernemen, beginnen de vlinders in Kylies buik toch weer op te fladderen. Misschien, bedenkt ze, kan ze zich het best over ‘de kus’ heen zetten door hem te vervangen door een heleboel nieuwe!

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: About that kiss
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789034753823
Ebook: 9789402541090
Uitgever: Harlequin


Wonderlijke winternacht

Vroeg er iemand om mistletoe?

Een zaak over een stelende kerstman? Ach, waarom ook niet. Na twee jaar administratief werk bij Hunt Investigations wil Molly Malone weleens een echte onderzoeksklus doen. Hopelijk wordt ze daardoor ook een beetje afgeleid van de fantasieën die haar plagen sinds ze een nacht bij veiligheidsexpert Lucas Knight doorbracht.

Er is die nacht niets gebeurd, maar dat weet hij niet, en ze vindt het stiekem wel leuk om hem in de waan te laten. Dat ze nooit écht bij elkaar in bed mogen belanden, daar heeft ze zich allang bij neergelegd. Ze is immers het kleine zusje van zijn beste vriend. Waar ze alleen geen rekening mee heeft gehouden, is de zinderende spanning die sinds haar leugentje tussen hen in hangt...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Hot winter nights
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789034753878
Ebook: 9789402543186
Uitgever: Harlequin
Uiterst verleidelijk

Dus tegenpolen trekken elkaar aan?

O zeker, Sadie Lane kan niet ontkennen dat de vonken overslaan, steeds wanneer ze de knappe en zelfverzekerde Caleb Parker tegenkomt - maar dan wel vonken van irritatie! Wat wil je ook, ze zijn complete tegenpolen: zij is een beginnende tattoo artist, hij een succesvol jasje-dasjetype.

Nadat ze per toeval samen een hond redden in een heftige storm, ontdekt ze dat Caleb ook een zachte, kwetsbare kant heeft. En ook hij lijkt zich onverwacht tot háár aangetrokken te voelen. Wat een schok! Maar kunnen ze zich over hun vooroordelen heen zetten en toegeven dat ze in elk geval op één front een perfecte match zijn?

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Playing for keeps
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789034759801
Ebook: 9789402544862
Uitgever: Harlequin

Lucky Harbor ResortLiefde in de steigers

Maddie Moore heeft één heilige overtuiging: chips is het antwoord op alles. Maar nadat ze in één klap haar vriendje kwijtraakt (haar eigen beslissing) en haar baan (totáál niet haar eigen beslissing), besluit ze eens níét haar problemen weg te eten met zakken vol chips. In plaats daarvan verlaat ze Los Angeles om een nieuw leven te beginnen in het kustplaatsje Lucky Harbor, waar ze samen met haar twee halfzusjes een resort heeft geërfd van haar excentrieke hippiemoeder.

Bij aankomst blijkt het woord 'resort' schromelijk overdreven voor het hotel, de kleine jachthaven en het minihuisje voor de eigenaar. Bovendien verkeert de boel in belabberde staat. Het kost Maddie nog heel wat overtuigingskracht - en drie flessen wijn - om haar zusjes te laten inzien dat ze het resort moeten laten renoveren.

De aannemer die ze inhuurt is de lange, donkere en onwaarschijnlijk sexy Jax Cullen. Wanneer hij haar voor het eerst aankijkt vanonder zijn belachelijk lange wimpers, weet ze dat ze het moeilijk gaat krijgen. Met hem in de buurt is het onmogelijk om te onthouden dat ze mannen eigenlijk heeft afgezworen!

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Simply irresistible
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789034757586
Ebook: 9789402516593
Uitgever: Harlequin
Wind in de zeilen

Twee mannen zijn er één te veel...

Tara Daniels kan wel honderd redenen bedenken waarom ze niet terug had moeten keren naar het kustplaatsje Lucky Harbor. Er zijn echter nóg meer redenen om ver uit de buurt te blijven van haar onvervulde dromen en ex-echtgenoot in de grote stad, en dus zit ze hier prima. In elk geval totdat zij en haar zusjes het resort dat ze van hun moeder hebben geërfd enigszins op orde hebben. En in de tussentijd denkt zij in alle rust na over haar toekomst...

Alleen jammer dat een zekere zongebruinde zeiler, ook wel bekend als haar jeugdliefde Ford Walker, roet in het eten gooit. Na al die jaren kan ze hem nog steeds niet weerstaan; hoe komt ze nu toe aan haar welverdiende rust? En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft haar ex-man ineens besloten dat hij haar terug wil.

In alle hectiek probeert Tara uit te zoeken waar (en bij wie!) ze zich thuis voelt. En dan gebeurt er iets wat ze totaal niet had verwacht...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: The sweetest thing
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034757661
Ebook: 9789402519563
Uitgever: Harlequin
Alles in de strijd

Hij duikt op de gekste momenten in haar buurt op!

Chloe's zussen zijn gelukkig in Lucky Harbor - geen wonder, ze staan op het punt om met twee van de knapste mannen van het stadje te trouwen! Zelf is ze nog zoekende. Ze wil graag haar reputatie van roekeloze wildebras van zich afschudden en aan haar zussen bewijzen dat ze een serieuze zakenpartner kan zijn. Helaas heeft ze er óók een handje van om in benarde situaties terecht te komen. En dus is het een kwestie van tijd voor ze in aanraking komt met de wet, in de vorm van de plaatselijke sheriff.

Enter sheriff Sawyer Thompson. Bijna twee meter lang, een goddelijk gespierd lichaam, ogen met de kleur van smeltende chocola en een glimlach die geregistreerd zou moeten worden als dodelijk wapen. Alles aan hem herinnert Chloe eraan dat ze een vrouw is. Maar kennelijk herinnert alles aan haar hém eraan dat hij de wet moet handhaven, en vertrouwt hij haar voor geen cent. Want waarom zou hij anders op de gekste tijden in haar buurt opduiken?

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Head over heels
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034757777
Ebook: 9789402519723
Uitgever: Harlequin
Compleet in de wolken

Soms is het goed om stout te zijn...

Mallory Quinn heeft er genoeg van om altijd maar op safe te spelen. Als verpleegster en toegewijde dochter zorgt ze voor iedereen, behalve voor zichzelf. En braaf als ze is, gaat ze alleen maar uit met keurige mannen. Ze wil nu eens één keer goed uit de band springen met een Foute Man. En wie is er fouter dan Ty Garrison? De mysterieuze nieuwkomer in Lucky Harbor heeft duidelijk gemaakt dat hij liever vandaag dan morgen weer vertrekt, wat haar prima uitkomt. Bovendien geven zijn gespierde lijf en sexy lach haar genoeg stof tot mijmeren wanneer hij weer vertrokken is...

Maar al na de eerste kus - de eerste sensationele, allesverzengende kus - wil Mallory niets liever dan dat Ty blijft. Maar hoe vertelt ze aan deze foute man dat hij het beste is wat haar ooit is overkomen?

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Lucky in love
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034758019
Ebook: 9789402528824
Uitgever: Harlequin
Kus onder de sterren

Ze is op zoek naar hoop... en vindt een knappe ranger!

Amy Michaels had geen fijne jeugd, en aan haar jaren als puber denkt ze ook liever niet terug. Eigenlijk is ze pas sinds kort blij met haar leven, en dat komt allemaal door het plaatsje Lucky Harbor. Haar oma bracht er ooit haar gelukkigste vakantie door en vond er tijdens lange bergwandelingen rust en hoop. Op zoek naar hetzelfde geluksgevoel trekt Amy, gewapend met haar oma's dagboek, de natuur in, waar ze vervolgens hopeloos verdwaalt... en wordt gered door de knappe ranger Matt Bowers!

Alwéér een wandelaar die onvoorbereid de berg op is gegaan! Matt heeft er bijna een dagtaak aan. Toch zijn ze zelden zo mooi als Amy Michaels. Of zo afstandelijk. Maar wanneer ze door een omgevallen boom worden gedwongen samen de nacht onder de sterren door te brengen, kruipt ze steeds dichter naar hem toe...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: At last
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034736970
Ebook: 9789402533514
Uitgever: Harlequin


Flirt voor even

Hij kan haar wel zoenen, zo blij is hij met haar!

Als dochter van succesvolle wetenschappers weet Grace wat er van haar verwacht wordt: ze moet iets bereiken in haar leven, en het liefst iets hoogs. Een tijdlang heeft ze een goedlopende carrière bij een bank, totdat ze ineens op straat staat. En nu is ze hondenuitlater in Lucky Harbor! Gelukkig heeft het werk ook voordelen, zoals haar sexy baas, dokter Josh. Kussen met hem blijkt een uitstekende manier om de tijd door te komen tot ze weer een 'echte' baan in de grote stad heeft!

Met zijn drukke baan en de zorg voor Toby, zijn zoontje, en Anna, zijn opstandige zus, heeft Josh amper tijd voor andere dingen. En al helemaal niet voor het uitlaten van Toby's onooglijke mopshondje. Hij is dan ook dolblij met de hulp van Grace. Dat ze erg leuk en sexy is, is een fijne bijkomstigheid. Hij moet alleen oppassen dat hij haar niet té leuk en sexy gaat vinden...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Forever and a day
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034739322
Ebook: 9789402536034
Uitgever: Harlequin
Zoenen in het zand

Waar blijft nou die prins op het witte paard?

Ali Winters heeft weleens een betere dag gehad. Haar vriendje heeft het, nota bene met een sms'je, uitgemaakt. En ze staat zowat op straat, want hij heeft de huur van hun huis al opgezegd bij de eigenaar, ene Luke. Dan beschuldigt hij haar ook nog van diefstal, wat de politie helaas nog schijnt te geloven ook. Om eerlijk te zijn, heeft ze zich nog nooit zo alleen, zo onaantrekkelijk en vooral zo onsexy gevoeld. Hopelijk biedt een lekkere warme douche wat ontspanning...

Als Luke Hanover de deur van zijn strandhuis in Lucky Harbor opendoet, hoort hij tot zijn ergernis gespetter in de douche. Even later verschijnt, slechts gekleed in haar ondergoed, de leukste, aantrekkelijkste en meest sexy vrouw die hij ooit heeft gezien. Eigenlijk was hij van plan om uit te rusten van zijn zware baan bij de recherche in LA. Maar nadat hij haar verhaal heeft gehoord, heeft hij nog maar één doel: die loser van een vriend duidelijk maken dat hij beter uit de buurt kan blijven!

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: It had to be you
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789034753960
Ebook: 9789402539479
Uitgever: Harlequin
De kers op de taart

Ze tovert de mooiste taarten op tafel... maar van de liefde bakt ze niet veel!

Nadat Leah Sullivan is gestopt met haar bakopleiding en zich compleet belachelijk heeft gemaakt als finalist bij de tv-show Sweet Wars, keert ze teleurgesteld terug naar Lucky Harbor. Waar ze zichzelf meteen weer in de problemen brengt.

Om de ernstig zieke moeder van haar beste vriend, sexy brandweerman Jack, blij te maken, vertelt Leah haar een klein leugentje: dat Jack en zij meer dan vrienden zijn. Ze heeft onmiddellijk spijt van haar impulsieve actie. Want zij mag dan stiekem willen dat het geen leugentje is, Jack wil het spelletje natuurlijk absoluut niet meespelen!

Waarom moest Leah zo nodig aan zijn moeder vertellen dat ze een stel zijn? Jack wordt er gek van; iedereen in Lucky Harbor heeft er wel een mening over! Eigenlijk zou hij haar de nek om willen draaien, maar tot zijn verbazing vindt hij het al snel totáál niet erg om haar af en toe te moeten kussen...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Always on my mind
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034758187
Ebook: 9789402540611
Uitgever: Harlequin
Serieus verliefd

Wordt het klussen... of kussen?

Instorten omdat je ex-verloofde het met zo ongeveer de halve vrouwelijke bevolking van Lucky Harbor blijkt te doen? Sorry hoor, maar Aubrey is dat echt niet van plan. Om te beginnen heeft ze het al veel te druk met het boekhandeltje dat ze heeft geërfd. Het zet haar ook aan het denken: heeft ze in het verleden ook niet zelf mensen gekwetst? Met een to-do lijstje met twaalf mensen bij wie ze iets goed te maken heeft, gaat ze op pad. Een van hen is Ben McDaniels - lang, gespierd én onwaarschijnlijk sexy. Dus bewaart ze het lekkerst maar voor het laatst...

Mooi, maar geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, zo herinnert Ben zich Aubrey. Helaas heeft hij zich laten overhalen om haar te helpen bij de renovatie van haar boekwinkel. Dat ze elkaar daarbij binnen de kortste keren in de haren vliegen, verbaast hem helemaal niet. De kus die ze onverwacht delen wél. En al helemaal dat die zo'n stoere kerel als hij doet snakken naar meer!

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Once in a lifetime
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034759962
Ebook: 9789402544497
Uitgever: Harlequin
Zeeën van liefde

Een flirt met een sexy surfer klinkt haar als muziek in de oren!

Componist Becca Thorpe heeft altijd al de zee willen zien. Omdat ze ook wel een dosis geluk kan gebruiken, lijkt het badplaatsje Lucky Harbor haar de ideale plek om op adem te komen. Ver weg van de drukke stad, de zorg voor haar broer, de herinneringen aan haar ex... Hier hoeft ze alleen maar in het moment te leven! En wat past daar nu beter bij dan een flirt met de sexy gebruinde surfer die ze meteen bij aankomst ontmoet? Alleen vindt ze een of twee momenten met deze Sam al snel bij lange na niet genoeg...

Op een serieuze relatie zit botenbouwer Sam Brody - aka ‘sexy surfer’ - niet te wachten, maar dat betekent niet dat hij geen plezier mag maken met de mooie Becca. Ze heeft immers toch geen plannen om in Lucky Harbor te blijven. Maar wanneer haar broer opduikt en haar vraagt terug te keren naar haar glamourleven in de stad, begint hij ‘m wel te knijpen. Wil hij dan toch liever dat ze bij hem blijft?

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: It's in his kiss
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034779625
Ebook: 9789402546293
Uitgever: Harlequin

WildstoneNiet zonder elkaar

Chef-kok Quinn Weller heeft eindelijk haar leven weer op orde, nadat ze haar zus verloor bij een auto-ongeluk. Op het eerste gezicht heeft ze alles wat ze wil: een liefhebbende familie, een droombaan in een van de beste restaurants in LA en een leuke vriend. Dus waarom voelt ze zich dan zo leeg, alsof er een deel van haar ontbreekt?

Quinn krijgt deels antwoord op die vraag wanneer een advocaat haar opspoort en een heftig geheim onthult - plus een mysterieuze erfenis die alleen zij kan claimen. De schokkende waarheid spoelt als een vloedgolf over haar heen. Haar hele leven was een leugen.

Ze besluit haar leven in LA achter zich te laten en naar Wildstone, Californië, te vertrekken. Het bevalt haar meteen in het rustige, mooie stadje - niet in het minst vanwege de knappe, donkerharige vreemdeling die ze steeds tegen het lijf loopt.

Daar staat haar nóg een grote verrassing te wachten. Haar erfenis is namelijk geen geldbedrag of huis - maar iets wat haar hele leven en alles wat ze over zichzelf en haar familie wist, op zijn kop zet...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Lost and found sisters
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034753939
Ebook: 9789402538786
Uitgever: Harlequin
Op de juiste weg

Het is dus écht waar van die wolken en die zon...

Lanie Jacobs is razend, opstandig en verdrietig tegelijk wanneer er na de onverwachte dood van haar man de ene na de andere vrouw opduikt. Elk van hen beweert dat zíj de enige echte echtgenote is. En dat terwijl ze dacht dat ze gelukkig getrouwd was. Hoe heeft ze nou zo blind kunnen zijn?

Na een paar keer diep ademhalen besluit ze helemaal opnieuw te beginnen en neemt een baan aan bij wijnhuis Capriotti. Tot haar verbazing wordt ze met open armen verwelkomd door deze drukke Italiaanse familie, waar de emoties vaak hoog oplopen maar ruzies altijd beslecht worden met kussen, knuffels en schalen vol zalige pasta.

Vooral Mark Capriotti, een stoere ex-Airforce-commando, doet zijn best om haar het gevoel te geven dat ze er helemaal bij hoort. En van zijn schattige tweelingdochters mag ze zelfs nóóit meer weg. Net als ze weer een beetje in de liefde durft te geloven, arriveert River, een zwangere jonge vrouw, die net als zij een baan zoekt. En daarmee raakt alles aan het wankelen...

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Rainy day friends
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789034779519
Ebook: 9789402543841
Uitgever: Harlequin
Weerzien in Wildstone

Vroeger had Tilly twee dromen: een beroemde kunstenaar worden en dolgelukkig worden met haar grote liefde, Dylan Scott. Inmiddels weet ze maar al te goed dat dromen niet altijd uitkomen: Dylan liet haar acht jaar geleden achter in Wildstone, en een carrière als kunstenaar kwam ook niet van de grond.

Toch is ze niet van plan bij de pakken neer te gaan zitten, en ze begint vol goede moed aan haar nieuwe baan als kunstdocent. Ze is best zenuwachtig op haar eerste dag. Dat wordt niet beter als ze in de les ineens in een paar bekende, vurige ogen kijkt...

* Deze novelle is als zelfstandig verhaal alleen als e-book verkrijgbaar, maar is te vinden in de verzamelbundel Eindeloos geluk van Harlequin (zie ISBN/EAN).

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: The good luck sister
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789034772824
Ebook: 9789402548440
Uitgever: Harlequin
Zusjes voor altijd

Want zussen ben je niet voor even, dat ben je voor het leven!

Brooke Lemon heeft het leven altijd geleid zoals zíj het wilde, met inbegrip van wilde avonturen én de nodige fouten. Het leven van haar oudere zus, Mindy, is juist het perfecte plaatje: ze is getrouwd met een arts, woont in een prachtig huis en heeft drie schatjes van kinderen. Brooke is dan ook in shock wanneer Mindy ineens met haar kinderen bij haar op de stoep staat, een inzinking nabij.

Om Mindy de tijd te geven tot rust te komen, neemt Brooke de kinderen voor een tijdje mee naar Wildstone, waar de zussen zijn opgegroeid. Ze vindt het best ingewikkeld om weer thuis te komen na zeven jaar afwezigheid. Vooral wanneer ze oog in oog komt te staan met haar ex, Garrett Montgomery. Plotseling is ze compleet vergeten waarom ze hem ooit als ‘een fout’ heeft bestempeld; woorden als ‘sexy’ en ‘adembenemend’ passen veel beter bij hem!

Terwijl Mindy probeert haar leven weer op orde te krijgen, wordt dat van Brooke nog een stukje ingewikkelder. Lukt het hen om samen alle hobbels te nemen en de liefde te (her)vinden?

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: The Lemon sisters
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789034772084
Ebook: 9789402545579
Uitgever: Harlequin

E-booksIn de wolken met Kylie

Ah, Parijs...

De lichtstad, stad van de romantiek, geen mooiere stad dan Parijs. Geen wonder dus dat de reacties op de wedstrijd Moeder van het Jaar van het blad Family Voyager overweldigend zijn! Want wie wint, mag naar de Franse hoofdstad...

Kylie Birmingham heeft helemaal geen tijd voor een stedentripje naar Parijs, maar haar moeder - een van de finalisten - denkt daar anders over. Die heeft zo haar eigen plannetjes. Volgens haar zou piloot Wade McKinnon de ideale man voor Kylie zijn en is het hoog tijd dat die twee samen naar de stad van de liefde gaan!

Schrijver: Jill Shalvis
Oorspronkelijke titel: Love is in the air
Eerste uitgave: 2003
Ebook: 9789402754964
Uitgever: HarperCollins