Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • J. Sharpe & Jos Weijmer

Boeken van J. Sharpe & Jos Weijmer

Meer over J. Sharpe & Jos Weijmer

Genres: Fantasy / SF, Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Nederland

Website: J. Sharpe & Jos Weijmer

Website: J. Sharpe & Jos Weijmer


Overzicht

Gebroken geheugen

Aanvankelijk negeer ik de uitleg, want de mensen die het ons vertellen zijn gestoord, net als de wereld om ons heen. Maar ik kan geen andere verklaring vinden. Zijn we dan echt dood? Ik bedoel, er is hier verdomme niets! We zitten gevangen in een bizar donker stadje. En dan heb ik het nog niet eens over de dingen die ik heb gezien...

Nadat Tim Hall is vrijgelaten uit de gevangenis, besluit hij na jaren zijn vader weer op te zoeken, maar het bezoek loopt niet goed af. Wanneer Tim een vlucht terug naar huis pakt, zit hij nog meer dan anders vol met woede en verdriet. Toch valt hij in een rusteloze slaap.

Als hij wakker wordt merkt hij dat het vliegtuig aan de grond staat. Alle lichten zijn uit, buiten is het donker en het toestel is, op een negenjarig meisje na, compleet verlaten. Het meest bizarre is echter dat hij gevangen lijkt te zitten in een ander lichaam, dat van een blanke. Als hij samen met het meisje uiteindelijk in een vrijwel verlaten en donker stadje terechtkomt wordt hen verteld dat dit het Hiernamaals is en dat ze dood zijn.

Is dat zo? Is alles wat er gebeurt een straf voor de zonden uit zijn verleden? Is dit een surrealistisch vagevuur... of een duivels plan?

Schrijver: J. Sharpe & Jos Weijmer
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789463080118
Uitgever: Zilverspoor