Boekenplank:
Kies

Boeken van Sunny Singh

Meer over Sunny Singh

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1969

Geboorteland: India

Website: Sunny Singh


Overzicht

Hotel Arcadia

'Mevrouw,' fluisterde een dringende stem aan de andere kant van de lijn, 'Ik bel van de receptie. Er is een probleem. Blijft u alstublieft in uw kamer en doe de deur op slot. En doe alstublieft alle lichten uit. U mag ze niet laten weten dat u er bent. Doe voor niemand open. Alstublieft.'

Sam is oorlogsfotografe. Na een slopende reportage checkt ze, zoals altijd, in bij een luxueus hotel om daar tot rust te komen. Vlak voordat een groep terroristen er dood en verderf komt zaaien.

De doodsbange hotelmanager Abhi sluit zich op in het directiekantoor en probeert van daaruit zo goed als hij kan met de nog levende gasten te communiceren. Sam is een van de weinigen die koppig genoeg is om zijn raad niet op te volgen en Abhi besluit de stoere fotografe te helpen. Hij kent de gangen van het hotel als geen ander en zij heeft genoeg roekeloze lef om deze levensgevaarlijke expedities te ondernemen. Onder de gegijzelden bevindt zich Dieter, de minnaar van Abhi. Zou Sam hem kunnen vinden?

Maar dan ontfermt Sam zich over een gewond jongetje en worden de risico's die ze neemt dubbel zo groot...

Terwijl de situatie benarder wordt, wordt de band tussen Abhi en Sam steeds sterker. Mochten ze het er levend van afbrengen, zal geen van beiden meer hetzelfde zijn.

Schrijver: Sunny Singh
Oorspronkelijke titel: Hotel Arcadia
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789048821532
Ebook: 9789048821549
Uitgever: Meridiaan