Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Rachel Lynn Solomon

Boeken van Rachel Lynn Solomon

Meer over Rachel Lynn Solomon

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Rachel Lynn Solomon


Overzicht

  • De Ex Talk - The Ex Talk
  • Business or pleasure - Business or pleasure

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe Ex Talk

Liefde is in de lucht...

Shay werkt al bijna tien jaar met plezier bij een radiostation in Seattle. Maar de laatste tijd botst ze nogal met haar nieuwe collega Dominic, die net zijn journalistieke opleiding heeft afgerond en ervan overtuigd is dat hij alles weet van radio.

Als de zender een nieuw concept nodig heeft, stelt Shay De Ex Talk voor, waar twee exen live relatieadvies geven aan luisteraars. Tot haar grote frustratie wordt ze echter aangewezen als cohost van de show, met niemand minder dan... Dominic!

Hun scherpe dynamiek is meteen een schot in de roos en al snel verschijnt De Ex Talk in de hitlijsten. Dan beginnen Shay en Dominic voor elkaar te vallen. Betekent dit het begin van iets geweldigs, of het einde van hun carrière?

Schrijver: Rachel Lynn Solomon
Oorspronkelijke titel: The Ex Talk
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021042220
Ebook: 9789021042237
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Business or pleasure

Als Chandler haar volgende ghostwritingproject accepteert - het schrijven van de memoires van cultacteur Finnegan Walsh - zou dat een droom moeten zijn. Voor Chandler is dit echter iets anders, namelijk haar grootste nachtmerrie. Zij kent Finn namelijk van haar slechtste onenightstand ooit.

Toch neemt ze het project aan, vastbesloten om het professioneel aan te pakken. Maar als ze eindelijk aan Finn toegeeft dat hun nacht samen niet zo geweldig was als hij dacht, schaamt hij zich dood en is hij erop gebrand om het goed te maken.

Dus sluiten ze een deal: overdag werken ze aan het boek en ’s avonds, als ze alleen in de slaapkamer zijn, leert ze hem - stap voor stap - de kneepjes van het vak. Naarmate ze meer naar elkaar toe groeien, begint de grens tussen werk en privé te vervagen. Maar is dat wel een goed idee, of zullen ze uiteindelijk moeten kiezen?

Schrijver: Rachel Lynn Solomon
Oorspronkelijke titel: Business or pleasure
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789021042244
Ebook: 9789021042251
Uitgever: Luitingh-Sijthoff