Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Liselotte Stavorinus

Boeken van Liselotte Stavorinus

Liselotte Stavorinus studeerde Nederlandse Taal-en Letterkunde en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van haar studie werkte ze als tekstschrijver en communicatie-adviseur. Ze woont met haar gezin in Blaricum. Saskia Noort beschuldigde Stavorinus met haar debuut Het Reservaat van plagiaat op De eetclub en spande een rechtszaak tegen haar aan. De rechtbank wees echter alle vorderingen van Noort af en Stavorinus won de rechtszaak.

Meer over Liselotte Stavorinus

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1967

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • De verleiding
  • Het Reservaat

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe verleiding

Edward De Mol van Otterloo is fotograaf. Zijn familie is rijk en succesvol en woont in ’t Gooi. Edward is altijd het zwarte schaap geweest, maar daar lijkt verandering in te komen als hij wordt genomineerd voor de World Press Photo.

Zakenman en advocaat Robert Ambrosius is onder de indruk van Edwards foto's en heeft een bijzondere opdracht voor hem. Is dit puur vanwege de kwaliteit van zijn werk, of spelen er andere belangen? En wat heeft de bloedmooie echtgenote van Ambrosius hiermee te maken?

Schrijver: Liselotte Stavorinus
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789461094063
Ebook: 9789461094148
Uitgever: De Crime Compagnie
Het Reservaat

De eerste maanden na de verhuizing van Curaçao naar Nederland vallen Jessica zwaar. Ze voelt zich eenzaam in het chique dorp dat spottend ook wel 'Het Reservaat' wordt genoemd.

Gelukkig neemt Amanda Voorbach, de extravagante echtgenote van een bekende televisieproducent Marcus Voorbach, Jessica onder haar hoede. Ze stelt Jessica voor aan haar vrienden en leert haar de regels van het reservaat. Helaas is niets wat het lijkt en al snel raakt Jessica verstrikt in een web van leugens en bedrog...

Schrijver: Liselotte Stavorinus
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789461091659
Ebook: 9789461091086
Uitgever: De Crime Compagnie