Boekenplank:
Kies

Boeken van James Swallow

Meer over James Swallow

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: James Swallow


Marc Dane

  1. Nomade - Nomad
  2. Verbannen - Exile

gedetailleerd overzicht

Marc DaneNomade

Marc Dane is een MI6 field agent die thuis achter de computer werkt, maar als hij de enige overlevende is van een gewelddadige aanval op zijn team, bevindt hij zich plots middenin de actie. Wanneer alle bewijzen Marc als verrader aanwijzen, volgt een race tegen de klok om zijn naam te zuiveren.

Terwijl hij eigenlijk niemand kan vertrouwen, moet hij gedwongen samenwerken met de Rubicon groep en hun leider Lucy Keyes, een ex-militair die weet hoe het voelt om een outsider te zijn. Een terroristische aanval dreigt en alleen Lucy en Marc kunnen die stoppen voor het te laat is.

Schrijver: James Swallow
Oorspronkelijke titel: Nomad
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789044355420
Ebook: 9789044355437
Uitgever: The House of Books
Verbannen

Een Servische bende wiens winsten afkomstig zijn van valse kernwapens. Een onteerde Russische generaal met toegang tot het échte werk. Een wraakzuchtige Somalische krijger met een doel waarvoor hij de hele wereld zou laten afbranden. Een vervallen overheidsinstantie zonder de informatie om hem te stoppen. Slechts één man die ziet wat eraan komt. En zelfs hij kan het misschien niet voorkomen...

Marc Dane racet tegen de tijd van geheime CIA-gevangenissen naar de wolkenkrabbers van Dubai en van stormachtige olieplatforms voor de Afrikaanse kust naar de oude grotten onder Napels.

Schrijver: James Swallow
Oorspronkelijke titel: Exile
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044358667
Ebook: 9789044358674
Uitgever: The House of Books