Boekenplank:
Kies

Boeken van Shanna Swendson

Meer over Shanna Swendson

Genres: Fantasy / SF, Roman

Pseudoniem (van): Samantha Carter

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Shanna Swendson


Katie Chandler

  1. De tovenaar op het witte paard - Enchanted, Inc.
  2. Op vleugels - Once upon stilettos
  3. Als bij toverslag - Damsel under stress

Dubbel uitgegeven titels

  • Betoverend - zie De tovenaar op het witte paard
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

Katie ChandlerDe tovenaar op het witte paard
Katie Chandler is een doodgewoon meisje met een doodgewoon leven. Ze woont samen met twee vriendinnen in een appartement in New York, heeft een vreselijke baan en een afschuwelijke baas, en met de liefde wil het ook al niet echt lukken.

Katie is ervan overtuigd dat alle rare dingen die ze om zich heen ziet gebeuren nou eenmaal horen bij het leven in New York. Stenen beelden die haar een knipoog geven, elfen in de metro... ze kijkt nergens meer van op. Maar dan krijgt ze een baan aangeboden bij het bedrijf Betoverd BV, en komt ze erachter dat ze helemaal niet zo gewoontjes is als ze altijd heeft gedacht. Sterker nog: ze heeft een heel bijzondere eigenschap, die haar tot het geheime wapen van Betoverd BV maakt.

Terwijl het Katies carrière voor de wind gaat, verloopt haar persoonlijke leven nogal moeizaam. Ze heeft een baan die ze verborgen moet houden voor haar vrienden en familie, en ze wordt lastiggevallen door magiërs die zich met haar liefdesleven bemoeien. Maar bovenal is ze te verlegen om de tovenaar van haar dromen aan te spreken: Owen, de knappe maar verlegen magiër over wie wordt gefluisterd dat hij de grootste tovenaar is sinds Merlijn.
 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Shanna Swendson
Oorspronkelijke titel: Enchanted, Inc.
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789069747415
Uitgever: Arena
Op vleugels
Katie Chandlers leven is pure magie - letterlijk. Als medewerkster bij Betovering, Bezwering & Illusie BV heeft ze meer fantastische verschijningen gezien dan haar lief is. Katie mag dan een gewone sterveling zijn en geen tovenaar, ze is wel een echte professional als het gaat om het ontmaskeren van verborgen leugens, namaaktovertrucs en gevaarlijke banvloeken.

Owen, de knappe magiër en haar collega, heeft haar hulp nodig: iemand heeft ingebroken in zijn kantoor en uiterst geheime bestanden meegenomen. Maar Katie merkt tot haar schrik dat haar talent voor het opsporen van fraude tanende is...

Ze zal alles op alles moeten zetten om de inbraak tot op de bodem uit te zoeken, haar bijzondere krachten terug te vinden en de tovenaar van haar dromen voor zich te winnen.
Schrijver: Shanna Swendson
Oorspronkelijke titel: Once upon stilettos
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789069747545
Uitgever: Arena
Als bij toverslag
Het leven van Katie Chandler is betoverend - letterlijk! Ze werkt bij Betovering, Bezwering & Illusie BV, en de magie is overal. Hoewel ze zelf immuun is voor toverkracht, is ze een echte professional als het gaat om het ontmaskeren van verborgen leugens, namaaktovertrucs en gevaarlijke banvloeken.

Owen, de knappe tovenaar van Katies dromen, heeft eindelijk de moed opgevat om haar onder de mistletoe te kussen op de kerstborrel van het bedrijf. Maar dan komt Ethelinda, Katies onhandige petemoei, roet in het eten gooien...

Ethelinda bedoelt het goed, maar haar timing kon niet slechter zijn. Owen en Katie moeten alles op alles zetten om twee ex-collega's die op het slechte pad zijn geraakt te stoppen. Het voortbestaan van de magische wereld staat op het spel!
Schrijver: Shanna Swendson
Oorspronkelijke titel: Damsel under stress
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789069749075
Uitgever: Arena

Dubbel uitgegeven titelsBetoverend

Zie voor de beschrijving van dit boek: De tovenaar op het witte paard.

Schrijver: Shanna Swendson
Oorspronkelijke titel: zie De tovenaar op het witte paard
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789059901674
Ebook: 9789402323597
Uitgever: Boekerij