Boekenplank:
Kies

Boeken van Abbie Taylor


Overzicht

  • Emma's baby - Emma's baby
  • In veilige handen - In safe hands

gedetailleerd overzicht

OverzichtEmma's baby
Iemand heeft je baby gestolen.
De politie wil niet luisteren.

Wat zou jij doen?
Emma, een alleenstaande moeder, woont met haar dertien maanden oude zoontje Ritchie in Londen. Op een regenachtige zondagavond reist Emma met de ondergrondse terug naar huis. Nadat ze Ritchie in de trein heeft getild, draait ze zich om naar haar boodschappen. Plotseling sluiten de deuren.
Emma rent schreeuwend langs het perron maar niemand reageert op haar hulpgeroep. In de trein lijkt een vrouw volgende halte te roepen. Tegen de tijd dat Emma daar in dolle paniek arriveert, zit de vrouw met Ritchie op schoot. Alles lijkt weer in orde.
Tot de vrouw voorstelt een kopje koffie te gaan drinken om vervolgens spoorloos te verdwijnen - met Ritchie in haar armen. Emma kan niets bewijzen. De politie gelooft haar niet. Hoe kan zij hun aan het verstand brengen dat haar zoontje is ontvoerd?
Schrijver: Abbie Taylor
Oorspronkelijke titel: Emma's baby
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-443-2265-1
Uitgever: The House of Books
In veilige handen
Dawn is een toegewijde hoofdverpleegkundige in een druk ziekenhuis in Londen. Jaren geleden overleed haar grootmoeder op en nare manier. Het breekt Dawns hart om een oudere dame op haar afdeling op dezelfde wijze te zien lijden. Wanneer de vrouw Dawn smeekt om haar leven te beëindigen, besluit ze op het verzoek in te gaan.

Maar iemand in het ziekenhuis heeft alles gezien. Iemand wil Dawn laten boeten voor wat ze gedaan heeft. Geplaagd door schuldgevoelens probeert ze aan de eisen van de anonieme afperser te voldoen. Tot ze geen kant meer op kan.

Schrijver: Abbie Taylor
Oorspronkelijke titel: In safe hands
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044333916
Uitgever: The House of Books