Boekenplank:
Kies

Boeken van Lulu Taylor

Lulu Taylor groeide een groot deel van haar leven op in het buitenland, maar keerde terug naar het Verenigd Koninkrijk waar ze Engels studeerde en bij een uitgeverij ging werken. Daarnaast stortte ze zich op het schrijven van boeken. Taylor woont met haar gezin in Londen.

Meer over Lulu Taylor

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Lulu Taylor


Overzicht

  • De sneeuwengel - The snow angel
  • De winterkinderen - The winter children
  • Wintergeheimen - The winter secret
  • Winterhart - Her frozen heart
  • Winterhuis - The winter secret

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe sneeuwengel
Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Ze is verloofd met een rijke man en haar invloedrijke vader wil haar voor haar huwelijk een portret geven. Op het moment dat Cressie de schilder Ralph Few ontmoet weet ze dat haar leven volledig zal veranderen. Zij en Ralph worden halsoverkop verliefd, maar Ralph is nog steeds getrouwd. En zijn manipulatieve vrouw is niet van plan hem zomaar te laten gaan.

Decennia later staat Emily Conway op het punt alles te verliezen wat ze liefheeft. Will, haar man en vader van haar kinderen, is door een onbetrouwbare zakenpartner volkomen bankroet, ze zijn alles kwijt. In zijn wanhoop rijdt hij met Emily in de auto van een klif. Pas als Emily volledig is hersteld wordt ze op de hoogte gebracht van een mysterieuze erfenis: een haar onbekende vrouw heeft haar een huis op een groot landgoed nagelaten. Is dit huis Emily’s kans op een nieuwe start, of zijn de geheimen van het landgoed te groot om het hoofd te kunnen bieden?

Schrijver: Lulu Taylor
Oorspronkelijke titel: The snow angel
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022582015
Uitgever: Boekerij
De winterkinderen
Met de geboorte van de tweeling Bea en Stan is de kinderwens van Olivia en Dan Felbeck na jaren eindelijk uitgekomen. Dan verliest Dan zijn baan en biedt zijn oudste vriendin Francesca hun huisvesting aan. Haar schatrijke echtgenoot heeft net Renniston Hall gekocht, een gigantisch, eeuwenoud landhuis dat ooit een chique kostschool was. Dan en Olivia mogen gratis in een opgeknapte vleugel wonen tijdens de renovatie.

Dan en Olivia zijn blij met het aanbod, tot Francesca zelf ook in Renniston Hall arriveert – en ze is niet van plan om weg te gaan. Wat is er tijdens hun studententijd precies voorgevallen tussen Dan en Francesca? En wat is haar relatie tot de kinderen? Olivia begint zich af te vragen hoe goed ze Dan eigenlijk kent, en of hun perfecte leven niet gebaseerd is op een grote leugen. En ook Renniston Hall heeft geheimen, en begint die langzaam prijs te geven…

Schrijver: Lulu Taylor
Oorspronkelijke titel: The winter children
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022578797
Uitgever: Boekerij
Wintergeheimen

In 1965 trouwt Alexandra Crewe met de man die haar vader voor haar heeft uitgezocht, maar het huwelijk blijkt al snel een grote vergissing. Dus als de ware liefde zich aandient, kan Alexandra de verleiding niet weerstaan en volgt ze haar minnaar naar zijn prachtige kasteel in Dorset, Fort Stirling. Dan slaat het noodlot toe, en vraagt Alexandra zich af of dit haar straf is voor het verlaten van haar man.

Decennia later is Delilah Young de nieuwe kasteelvrouwe van Fort Stirling. Ze is dol op haar man en is vast van plan het wat trieste kasteel op te vrolijken met vreugde, gelach en kinderstemmen. Maar leugens uit het verleden blijken ook in het heden door te werken, en Delilah ontdekt dat je sommige geheimen beter met rust kunt laten.

Schrijver: Lulu Taylor
Oorspronkelijke titel: The winter secret
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585504
Uitgever: Boekerij
Winterhart

Twee jonge weduwen, in heden en verleden, vechten tegen bedrog en verraad - een prachtig oud landhuis verbindt hun levens met elkaar...

Heden. Caitlyn denkt dat haar huwelijk met Patrick succesvol is. Hij is bijvoorbeeld een van de weinige mensen die niet smoorverliefd is op haar beeldschone vriendin Sara. Hij neemt weliswaar alle beslissingen, maar ze zijn gelukkig samen. Toch?

Als een verschrikkelijk ongeluk haar bestaan op zijn kop zet, is Caitlyn gedwongen om alles wat ze ooit over haar huwelijk dacht en wat ze over Patrick weet te herzien. Ze neemt haar toevlucht tot een oud landhuis en begint langzaam de waarheid te achterhalen.

1947. Engeland krijgt te maken met een van de strengste winters sinds mensenheugenis. De bewoners van Kings Harcourt Manor raken afgesloten van de buitenwereld. Voor Thomasina ‘Tommy’ Carter, weduwe sinds het begin van de oorlog, is het bijzonder zwaar: de last van het ondersteunen van de familie rust op haar schouders. Ze vindt troost bij haar kinderen en bij het interessante gezelschap van Fred, een vriend van haar broer. Maar Barbara is er ook nog, een mysterieuze figuur uit haar verleden.

Schrijver: Lulu Taylor
Oorspronkelijke titel: Her frozen heart
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022588628
Ebook: 9789402314021
Uitgever: Boekerij
Winterhuis

De duisterste geheimen kunnen zelfs in de diepste sneeuw niet verborgen blijven...

Twee vrouwen in heden en verleden, beiden op zoek naar liefde en geluk. Maar bedreigende geheimen zorgen dat ze voor hun leven moeten vrezen...

Daisy Redmain leeft een zeer luxe leventje. Ze woont in het prachtige Charcombe Park met haar oudere echtgenoot en ze wordt omringd door mensen die haar het leven makkelijk maken. Maar er zijn ook minder aangename dingen, bijvoorbeeld dat de ex-vrouw van haar man nog steeds vlakbij woont, en dat de mensen die Daisy’s leven zo aangenaam maken haar ook nauwlettend in de gaten houden.

Xenia Arkadyoff woonde ooit in Charcombe Park. Ook zij leek het perfecte leven te leiden - vol glamour, luxe en schoonheid. Maar achter deze glanzende façade lag verdriet en een levenslang verborgen geheim.

Twee vrouwen, twee levens vol rijkdom en weelde, en een waarheid die al jaren diep verborgen ligt. Maar is het diep genoeg?

Schrijver: Lulu Taylor
Oorspronkelijke titel: The winter secret
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022591871
Ebook: 9789402315844
Uitgever: Boekerij