Boekenplank:
Kies

Boeken van Lone Theils

Meer over Lone Theils

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Lone Theils


Nora Sand

  1. Fatale oversteek - Pigerne fra Englandsbåden
  2. Als sneeuw voor de zon - Den blå digters kone

gedetailleerd overzicht

Nora SandFatale oversteek
Nora Sand is correspondente in Londen voor het Deense dagblad Globalt. Wanneer ze met een vriend in een antiekzaakje een koffer koopt treft ze daarin oude foto's aan van poserende jonge vrouwen. Deze foto's leiden naar een zaak uit 1985, toen twee Deense meisjes spoorloos verdwenen.

Nora komt op het spoor van een seriemoordenaar die zijn levenslange straf uitzit in de beruchte Wolf Hall-gevangenis. Er blijkt een belangrijk verband te bestaan tussen hem en de verdwenen meisjes, en terwijl Nora steeds verder verstrikt raakt in deze gevaarlijke zaak moet ze ook voor haar eigen leven vrezen.

Schrijver: Lone Theils
Oorspronkelijke titel: Pigerne fra Englandsbåden
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026334924
Uitgever: Ambo | Anthos
Als sneeuw voor de zon
De beroemde dichter Manash Ishmail vlucht samen met zijn vrouw Amina uit Iran. Tijdens hun gevaarlijke reis naar Groot-Brittannië raken ze elkaar kwijt. Manash belandt in Denemarken, maar zijn vrouw is spoorloos. Nora Sand, politiek correspondent in Londen voor het Deense dagblad Globalt, wordt door Manash benaderd in de hoop dat zij Amina kan vinden.

Nora heeft relatieproblemen en stort zich volledig op de zaak, maar voor ze het weet belandt ze in een duistere wereld, en moet ze vrezen voor haar eigen leven.

Schrijver: Lone Theils
Oorspronkelijke titel: Den blå digters kone
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026334962
Uitgever: Ambo | Anthos