Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Thomas

Meer over Anna Thomas

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Marja West, Anna West

Geboorteland: Nederland

Website: Anna Thomas


Nueva Vida

  1. Onder de Spaanse zon
  2. Zonder jou
  3. Dromen jagen
  4. Reünie in Spanje

Van je familie moet je het hebben

  1. Van je familie moet je het hebben
  2. Onder moeders vleugels

gedetailleerd overzicht

Nueva VidaOnder de Spaanse zon

Drie vriendinnen laten alles achter zich en beginnen opnieuw in Spanje...

Drie vriendinnen, veertigers, die elkaar na jaren weer terugzien, nemen de benen op de avond van een 25-jarig huwelijksfeest dat ze samen vieren. Hun relaties staan onder druk en ze hebben alle drie genoeg van het ‘Is dit het nou?’-gevoel.

Ze laten alles achter en gaan naar Spanje, waar ze ooit de vakantie van hun leven hadden. Daar koopt een van hen in een opwelling een klein leegstaand dorp, Nueva Vida. Kunnen zij daar hun dromen waarmaken?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024590544
Ebook: 9789024590551
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Zonder jou

Linda, Judith en Ellen zouden voor altijd in Spanje kunnen blijven. Linda heeft namelijk een heel dorp gekocht: Nueva Vida! Omdat ze er een veilige haven van wil maken voor iedereen die rust zoekt, stort Linda zich volledig op de renovatie van het dorp. Zo hoeft ze ook niet aan Mark te denken, die thuis in Nederland zit en van niks weet. En ook niet aan Alejandro...

Ellen maakt zich zorgen over haar huwelijk met Nick, maar hij lijkt haar helemaal te zijn vergeten. Judith heeft steeds vaker last van duizelingen en vermoeidheid, wat is er met haar aan de hand?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024590568
Ebook: 9789024590575
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Dromen jagen

Het is drie maanden geleden dat Linda, Judith en Ellen naar Spanje vertrokken om in het dorpje Nueva Vida opnieuw te beginnen. En die drie ‘vrije’ maanden die Judith zichzelf beloofde om na te kunnen denken, zijn om. In die periode heeft ze Carlos' moestuin weer tot leven gewekt, is ze begonnen met schilderen en heeft ze haar designerkleding verruild voor haar geliefde hippiejurken. Hoewel ze zich mentaal al veel beter voelt, gaat het lichamelijk steeds slechter met haar. Als ze na die drie maanden besluit om Paul te bellen, komt hij helaas ook met slecht nieuws...

Ondertussen probeert Ellen contact te krijgen met Bart, maar telkens als ze hem belt, drukt hij haar weg. Linda heeft het druk met de verbouwing van Nueva Vida, maar merkt ook dat haar band met Luca steeds sterker wordt. Wordt ze verliefd op hem?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024593897
Ebook: 9789024593903
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Reünie in Spanje

Ellen voelt zich in Spanje veel vrolijker en minder tobberig dan in Nederland. Ze kan goed overweg met Carlos en binnen enkele dagen krijgt ze gevoelens voor hem die ze voor Nick lang niet meer heeft gehad, maar waar ze niets mee durft te doen. Ze besluit om orde op zaken te stellen, schrijft een brief aan Nick en begint met de zoektocht naar haar biologische moeder. Durft ze de waarheid onder ogen te zien?

Ondertussen is Judith druk bezig met de voorbereidingen voor het ‘huwelijk’ van haar en Paul, en kan Linda niet meer om haar gevoelens voor Luca heen. Maar waarom zoekt hij ineens geen toenadering meer?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789024594733
Ebook: 9789024594740
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Van je familie moet je het hebbenVan je familie moet je het hebben

De drie zussen Constance, Eloïse en Florentine groeiden op in weelde op een prachtig buiten in Bloemendaal. Maar ze hebben niks aan hun dubbele achternaam als het gaat om geldzorgen, laat staan bij hun relatieperikelen.

Constances antiekzaak zit in het slop en ze komt erachter wat het betekent om vijftig te worden. Ze krijgt tot haar afgrijzen twee keer Wen er maar aan cadeau, en ondertussen leeft haar man zijn eigen leven. Eloïse krijgt haar makelaarspraktijk maar niet op poten doordat haar goedverdienende vrouw Anneke haar gebruikt als voetveeg en babysitter. En niemand weet dat Florentine met haar hippe foodtruck eigenlijk op een camping woont. Kortom, er moet iets gebeuren in het leven van de zussen.

Ondertussen zit hun moeder daar maar alleen in dat grote, slecht geïsoleerde huis, dat vol hangt met kunst. Zou daar de oplossing voor de problemen liggen...?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789024598328
Ebook: 9789024598335
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Onder moeders vleugels

Relatieperikelen hebben de drie zussen Constance, Eloïse en Florentine terug naar het ouderlijk nest gejaagd. Al snel ontdekken ze dat de Bloemendaalse villa meer achterstallig onderhoud heeft dan menig huis in Help, mijn man is klusser.

Als dan ook nog eens blijkt dat de spaarrekening leeg is in plaats van vol en de thuishulp van moeder meedeelt in de erfenis, kunnen ze niet anders dan ingrijpen. De vraag is alleen: hoe komen ze aan het benodigde geld?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789024598342
Ebook: 9789024598359
Uitgever: Luitingh-Sijthoff