Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Thomas

Meer over Anna Thomas

Genre: Roman

Nederland

Pseudoniem (van): Marja West, Anna West

Website: https://www.marjawest.nl/


Nueva Vida

  1. Onder de Spaanse zon
  2. Zonder jou

gedetailleerd overzicht

Nueva VidaOnder de Spaanse zon

Drie vriendinnen laten alles achter zich en beginnen opnieuw in Spanje...

Drie vriendinnen, veertigers, die elkaar na jaren weer terugzien, nemen de benen op de avond van een 25-jarig huwelijksfeest dat ze samen vieren. Hun relaties staan onder druk en ze hebben alle drie genoeg van het ‘Is dit het nou?’-gevoel.

Ze laten alles achter en gaan naar Spanje, waar ze ooit de vakantie van hun leven hadden. Daar koopt een van hen in een opwelling een klein leegstaand dorp, Nueva Vida. Kunnen zij daar hun dromen waarmaken?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024590544
Ebook: 9789024590551
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Zonder jou

Linda, Judith en Ellen zouden voor altijd in Spanje kunnen blijven. Linda heeft namelijk een heel dorp gekocht: Nueva Vida! Omdat ze er een veilige haven van wil maken voor iedereen die rust zoekt, stort Linda zich volledig op de renovatie van het dorp. Zo hoeft ze ook niet aan Mark te denken, die thuis in Nederland zit en van niks weet. En ook niet aan Alejandro...

Ellen maakt zich zorgen over haar huwelijk met Nick, maar hij lijkt haar helemaal te zijn vergeten. Judith heeft steeds vaker last van duizelingen en vermoeidheid, wat is er met haar aan de hand?

Schrijver: Anna Thomas
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024590568
Ebook: 9789024590575
Uitgever: Luitingh-Sijthoff