Boekenplank:
Kies
  • Home
  • T
  • Sarah Loudin Thomas

Boeken van Sarah Loudin Thomas

De romans van Sarah Loudin Thomas spelen zich af in de Appalachen (VS), waar ze opgroeide. Door haar boeken wil ze haar liefde voor deze bergen overbrengen op haar lezers. Naast schrijfster is ze fondsenwerver voor een stichting die zich ontfermt over mishandelde en verwaarloosde kinderen. Ook schrijft ze voor diverse tijdschriften.

Meer over Sarah Loudin Thomas

Website: Sarah Loudin Thomas


Appalachian Blessings

  1. Wachten op een wonder - Miracle in a dry season
  2. De gave van een kind - Until the harvest

gedetailleerd overzicht

Appalachian BlessingsWachten op een wonder

1954, West Virginia. Perla Long is op zoek naar een rustige plek waar haar dochtertje Sadie veilig kan opgroeien. Samen strijken ze neer in het stadje Wise. Hun komst gaat vergezeld van een grote droogte. De inwoners gaan wanhopig op zoek naar een verklaring en al snel wordt Perla aangemerkt als de zondebok.

Casewell Phillips heeft geaccepteerd dat hij altijd alleen zal blijven. Totdat hij Perla ontmoet. Ze is alles wat hij in een vrouw zoekt, maar hij heeft al snel door dat ze iets te verbergen heeft. Als de droogte aanhoudt, zorgt Perla's gave voor verdeeldheid tussen de inwoners.

Schrijver: Sarah Loudin Thomas
Oorspronkelijke titel: Miracle in a dry season
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789029726207
Ebook: 9789029726214
Uitgever: Voorhoeve
De gave van een kind

De jonge Henry voelt zich gebroken na een familietragedie. Hij trekt in bij zijn grootmoeder en daar ontmoet hij de lieve, maar ietwat vreemde Mayfair, die een unieke gave heeft, en haar zus Margaret, die hem mateloos irriteert. Ondanks hun verschillen geven beide zussen Henry weer nieuwe moed voor de toekomst.

Schrijver: Sarah Loudin Thomas
Oorspronkelijke titel: Until the harvest
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029726221
Ebook: 9789029726238
Uitgever: Voorhoeve