Boekenplank:
Kies

Boeken van Wendy Walker

Wendy Walker was familierechtadvocaat voor ze thuis bleef om fulltime te schrijven en voor haar drukke gezin te zorgen. Walker woont in Connecticut.

Meer over Wendy Walker

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1967

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Wendy Walker


Overzicht

  • Het Cassandra-effect - Emma in the night
  • Nachtschaduw - The night before
  • Niet alles is vergeten - All is not forgotten

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet Cassandra-effect

Twee zusjes, een verdwijnt. Een narcistische moeder, een maniakale stiefvader, een disfunctioneel gezin. Wie weet waar Emma Tanner is?

De zusjes Tanner zijn verdwenen. Emma's auto wordt gevonden, maar van haar en Cass geen spoor. Drie jaar later staat Cass ineens bij haar moeder en stiefvader op de stoep. Ze waren ontvoerd, vertelt ze, en gevangen gehouden op een eiland.

Terwijl ze haar verhaal doet aan forensisch psychiater Abby Winter, onthult ze ook veel over haar leven voor de verdwijning. Een leven met een narcistische moeder, een maniakale stiefvader en een manipulatieve zus. Of is Cass juist degene die manipuleert?

Schrijver: Wendy Walker
Oorspronkelijke titel: Emma in the night
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402700381
Ebook: 9789402753806
Uitgever: HarperCollins
Nachtschaduw

Is ze in gevaar of is zij zelf het gevaar?

Rosie en Laura, twee zussen die van elkaar verschillen als dag en nacht. De een heeft het perfecte gezinsleven, de ander probeert uit alle macht los te komen van een getroebleerd verleden en bezoekt regelmatig haar psychiater.

Wanneer Laura niet terugkeert van een blind date, is Rosie gealarmeerd. Wanneer zij op zoek gaat naar haar zus, stuit zij op een reeks geheimen uit Laura’s verleden die nu aan de oppervlakte komen en die het ergste doen vrezen.

Schrijver: Wendy Walker
Oorspronkelijke titel: The night before
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026148729
Ebook: 9789026148736
Uitgever: De Fontein
Niet alles is vergeten

De dader vinden of het misdrijf vergeten; wat zou jij kiezen?

Als Jenny op gewelddadige en gruwelijke wijze wordt verkracht, ziet haar omgeving maar één oplossing: een experimentele drug die haar de gebeurtenis laat vergeten. Maar stress, angst en depressie blijven. Bovendien is de dader zonder Jenny's getuigenis niet te vinden.

Psychiater Alan Forrester duikt in haar geheugen. Als een herinnering gewist kan worden, kan hij ook terugkomen. Maar dit proces kan ook gemanipuleerd worden. Zeker als de psychiater ineens persoonlijk bij de zaak betrokken raakt...

Schrijver: Wendy Walker
Oorspronkelijke titel: All is not forgotten
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402700374
Ebook: 9789402751314
Uitgever: HarperCollins