Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Mary Waters-Sayer

Boeken van Mary Waters-Sayer

Mary Waters-Sayer heeft Engels gestudeerd aan de Binghamton University en een schrijversopleiding gevolgd aan Stanford. Ze heeft veel gereisd en tien jaar in de pr-industrie gewerkt.

Meer over Mary Waters-Sayer

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Mary Waters-Sayer


Overzicht

Baden in blauw

Kat Lind, een Amerikaanse expat die terugkeert naar Londen na de dood van haar moeder, bezoekt de opening van een tentoonstelling in een prestigieuze galerie in Mayfair, Londen, en ziet tot grote verbazing haar eigen gezicht op de kunstwerken. Ze ontdekt dat de kunstenaar, Daniel Blake, haar altijd is blijven schilderen in de twintig jaar na hun affaire.

Rouwend om haar moeder en terwijl haar man en jonge zoon weg zijn, laat Kat zich meevoeren door de misstappen en geborgenheid van haar verleden. Als de portretten aandacht krijgen van een groter publiek, en niet alleen haar identiteit maar ook alles wat zich buiten het canvas bevindt aan het licht dreigt te komen, komt Kat oog in oog te staan met de echte prijs van haar schoonheid en alles wat ze dreigt te verliezen.

Tussen de exclusieve kunstwereld van Londen en de opbloeiende liefde in een stoffige studio in Parijs, gaan het leven en de kunst hand in hand. Het leven van Daniel en Kat komt in een stroomversnelling terecht en mondt uit in iets wat onvermijdelijk is.

Schrijver: Mary Waters-Sayer
Oorspronkelijke titel: The blue bath
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045210155
Ebook: 9789045211558
Uitgever: Karakter