Boekenplank:
Kies

Boeken van Teddy Wayne

Meer over Teddy Wayne

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1979

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Teddy Wayne


Overzicht

  • De winnaar - The winner
  • Het liefdeslied van Jonny Valentine - The love song of Jonny Valentine

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe winnaar

Rechtenstudent Conor O’Toole heeft nog nooit zoveel luxe gezien als in Cutters Neck, een omheinde woonwijk vlak bij Cape Cod. Conor mag er de hele zomer gratis verblijven in ruil voor het geven van tennislessen aan de rijke bewoners. Jackpot! En ook nog heerlijk ver weg van het krappe appartement in Yonkers waar hij met zijn diabetische moeder woont.

Maar in dit paradijs aan zee is het moeilijk om nieuwe klanten te vinden, en Conor moet toch echt zijn rekeningen betalen. Dus als een divorcé hem het dubbele tarief aanbiedt, kan hij bijna niet weigeren. Maar de vrouw wil ook naast de baan gebruikmaken van zijn diensten, en het duurt niet lang of Conor raakt verstrikt in een erotische affaire.

De situatie wordt nog complexer wanneer Conor tegelijkertijd verliefd wordt op een leuk en uitgesproken meisje dat hij op het strand heeft ontmoet. Op de een of andere manier lijkt hij het dubbele liefdesleven in stand te kunnen houden. Maar dan maakt Conor een laatste, onherstelbare fout...

Schrijver: Teddy Wayne
Oorspronkelijke titel: The winner
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789021044750
Ebook: 9789021044767
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Het liefdeslied van Jonny Valentine

Jonny Valentine is 11 jaar oud en een wereldster. Hij weet zelf dat hij de koning van de bubblegum pop is, gericht op jonge meisjes, en dat de fans niet van hem houden zoals hij is, maar van het icoon dat zijn management van hem gemaakt heeft. Zijn stem, zijn uiterlijk en zelfs zijn haar is zorgvuldig vormgegeven door zijn platenlabel en door zijn moeder, partybeest en manager tegelijk, die van het merk Jonny Valentine een genadeloze marketingmachine heeft gemaakt.

Maar ondanks het succes is Jonny nog steeds een kwetsbare jongen die al te snel volwassen heeft moeten worden. Hij worstelt met zijn identiteit, zijn ontluikende seksualiteit en zijn status als sekssymbool. Achter de rug van zijn moeder zoekt hij dagelijks op internet naar zijn verdwenen vader, terwijl hij steeds meer in opstand komt tegen een leven dat voor hem en niet door hem wordt geleefd.

Schrijver: Teddy Wayne
Oorspronkelijke titel: The love song of Jonny Valentine
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789462321113
Ebook: 9789462321120
Uitgever: Link