Boekenplank:
Kies

Boeken van Marja West

Meer over Marja West

Genre: Thriller / Spanning / Mysterie

Nederland

Pseudoniem (van): Anna West, Anna Thomas

Website: https://www.marjawest.nl/


Overzicht

  • Echte barkeepers heten Henk
  • Uitgeteld

Veilige Haven

  1. Onder water

Non-Fictie

  • Verloren in de jungle
Veilige Haven

gedetailleerd overzicht

OverzichtEchte barkeepers heten Henk

Wat als je een te geweldig leven bij elkaar liegt?

Wanneer de weinig succesvolle Paul na een bomaanslag wordt geïdentificeerd als de steenrijke Vincent van Heer besluit hij de vergissing in stand te houden. Het geeft hem de kans opnieuw te beginnen en een riant leven te leiden. Vol overgave stort hij zich in zijn nieuwe bestaan.

Maar wanneer je het leven van een ander overneemt, krijg je ook al zijn problemen erbij. En Van Heer blijkt bepaald geen lieverdje te zijn geweest.

Schrijver: Marja West
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026334078
Ebook: 9789026334085
Uitgever: Ambo | Anthos
Uitgeteld

Wat als de ex van je man de nieuwe buurvrouw wordt?

Esther is getrouwd met bankdirecteur Maarten en samen bewonen ze een villa in Aerdenhout. Het is een goed huwelijk. Maar dan komt Maartens ex naast hen wonen, die nog zoveel indruk op hem maakt dat hij Esther steeds vraagt een voorbeeld aan haar te nemen.

In haar wanhoopspogingen de perfecte vrouw voor Maarten te zijn verliest Esther langzaam de controle over haar leven. De catastrofale gevolgen hiervan dwingen haar tot het uiterste om haar huwelijk te redden.

Schrijver: Marja West
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026329791
Ebook: 9789026329807
Uitgever: Ambo | Anthos

Veilige HavenOnder water

Aan het sterfbed van hun moeder horen de zussen Sofia en Samantha dat ze een oudere halfbroer, Vittorio, hebben. Toen hun moeder Sicilië ontvluchtte bleef hij achter bij zijn vader. Hoe geschokt de zussen ook zijn, ‘Vico’ is familie, en dus sturen ze hem een rouwkaart.

Vico heeft een probleem; hij heeft schulden te voldoen aan de Siciliaanse Cosa nostra en hij heeft geen idee hoe hij dat moet aanpakken. Totdat hij het bericht over zijn moeders dood ontvangt. Wellicht wacht er een leuke erfenis waar hij zijn problemen mee kan oplossen.

Al snel blijkt inderdaad dat alle kinderen aanspraak kunnen maken op de familiewerf. Maar de werf verkopen is voor Samantha, die er haar hele jeugd doorbracht, onbespreekbaar. Vico is echter de beroerdste niet; als Samantha akkoord gaat met de bouw van een luxe jacht om zo tientallen miljoenen wit te wassen, gaat hij niet zeuren over zijn kindsdeel. Samantha stemt uiteindelijk in, mits zij er ook financieel beter van wordt. Alles loopt op rolletjes, tot de eerste de dode valt...

Schrijver: Marja West
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9781774533505
Uitgever: Kobo Originals

Non-FictieVerloren in de jungle

De mysterieuze verdwijning van twee Nederlandse meisjes in Panama...

Op 1 april 2014 keren de Nederlandse Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) niet terug van een wandeling in de jungle van Panama. Wekenlange zoekacties, bemoeilijkt door het slechte weer, leveren niets op. Twee maanden later wordt er diep in de jungle een rugzak gevonden met daarin onder meer hun telefoons en camera, waarop vreemde foto’s gevonden worden. Dit leidt tot wilde speculaties over de verdwijning die tot op de dag van vandaag voortduren. Zijn ze verdwaald, ontvoerd of beroofd?

Marja West en Jürgen Snoeren verdiepten zich intensief in nieuw onderzoeksmateriaal om eens en voor altijd de waarheden van de onwaarheden te scheiden. In samenwerking met Betzaïda Pittí Cerrud, oud-officier van justitie in Panama die in 2014 de zaak leidde, zetten zij alle feiten over deze schokkende verdwijning op een rij. Ze kregen toegang tot niet eerder openbaar gemaakte documenten en spraken een groot aantal deskundigen in binnen- en buitenland. Tijdens hun zoektocht naar de waarheid komen ze tot conclusies die een heel nieuw licht op deze zaak werpen.

* Geschreven door Marja West & Jürgen Snoeren.

Schrijver: Marja West
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789000372164
Ebook: 9789000374717
Uitgever: Spectrum