Boekenplank:
Kies

Boeken van Tia Williams

Meer over Tia Williams

Genre: Roman

Geboren: 1975

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tia Williams


Overzicht

  • De perfecte vondst - The perfect find
  • Zeven dagen samen - Seven days in June

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe perfecte vondst

Jenna Jones, voormalig it-girl en moderedacteur, is net gescheiden en totaal blut. Ze wil haar leven weer op de rit krijgen. Ze is dolblij als ze een baan krijgt bij online modetijdschrift StyleZine, ook al is dat het bedrijf van haar oude aartsvijand Darcy Vale.

Jenna merkt al snel dat ze de uitdaging nogal onderschat heeft. De modewereld is de afgelopen jaren ontzettend veranderd, waardoor alles anders is dan ze gewend is. Al haar collega’s zijn piepjong, regelen alles online en hebben het de hele tijd over dingen waar Jenna nog nooit van heeft gehoord.

Dan krijgt Jenna ook nog eens de uitdagende opdracht om een nieuwe webserie te maken. Daarvoor krijgt ze hulp van filmmaker Eric Combs. De twee botsen over hoe de webserie eruit moet komen te zien. Jenna vindt de tweeëntwintigjarige Eric superirritant - maar ook supersexy. Eric is alleen wel echt verboden terrein. Iets met hem beginnen kan haar comeback en al haar plannen in gevaar brengen. Heeft Jenna dat ervoor over?

Schrijver: Tia Williams
Oorspronkelijke titel: The perfect find
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021464671
Ebook: 9789021464688
Uitgever: Volt
Zeven dagen samen

Eva Mercy is een alleenstaande moeder en schrijver van een populaire erotische fantasyreeks, maar ze krijgt de laatste tijd geen letter op papier. Shane Hall is een bekroonde literaire auteur met een erg mysterieus verleden.

Wanneer Shane en Eva elkaar onverwachts tegen het lijf lopen op een literair evenement, spatten de vonken er zichtbaar van af. Wat niemand weet, is dat Eva en Shane twintig jaar geleden zeven intense dagen vol passie en verliefdheid deelden. Nu doen ze misschien wel alsof er niets aan de hand is, maar ze kunnen hun chemie niet ontkennen - of het feit dat ze sinds die week allebei stiekem in hun boeken over elkaar hebben geschreven.

Er volgen zeven hete zomerdagen waarin Eva en Shane weer bij elkaar komen. Maar Eva weet niet zeker of ze de man kan vertrouwen die haar hart ooit heeft gebroken. Ze wil liever dat hij vertrekt, zodat haar leven kan terugkeren naar hoe het was. Maar voordat Shane weer verdwijnt, zijn er toch een paar vragen die ze beantwoord wil hebben...

Schrijver: Tia Williams
Oorspronkelijke titel: Seven days in June
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021464244
Ebook: 9789021464237
Uitgever: Volt