Boekenplank:
Kies

Boeken van Lina Wolff

Meer over Lina Wolff

Genre: Roman

Geboren: 1973

Geboorteland: Zweden


Overzicht

  • De dwalingen van het vlees - Köttets tid
  • De polyglotte geliefden - De polyglotta älskarna
  • Duivelsgreep - Djävulsgreppet

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe dwalingen van het vlees

Een Zweedse columnist reist naar Madrid op zoek naar inspiratie, en raakt al snel betrokken bij een krankzinnig verhaal. In een bar ontmoet ze Mercuro Cano, die denkt dat hij achtervolgd wordt door de makers van een obscure internetrealityshow waaraan hij heeft meegewerkt om goed te maken wat hij zijn vrouw allemaal heeft aangedaan.

Achter de openbare en wrede boetedoening op internet zit de non Lucia, die de prikkelende taak op zich heeft genomen om verloren zielen te redden van de verleiding van vleselijke lusten.

Is Mercuro te redden? Maar vooral: moet hij wel gered worden?

Schrijver: Lina Wolff
Oorspronkelijke titel: Köttets tid
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789025459420
Ebook: 9789025459437
Uitgever: Atlas Contact
De polyglotte geliefden

Ellinor, 36 jaar oud, afkomstig uit een klein dorp in het zuiden van Zweden, plaatst een contactadvertentie, op zoek naar een ‘tedere, maar niet al te tedere man’.

De ongelukkige schrijver Max wil een minnares die hem in alle talen kan toespreken die hij beheerst. Zijn zoektocht voert hem van Stockholm naar Italië, waar hij Lucrezia ontmoet, de kleindochter van een rijke markiezin.

Ellinor, Max en Lucrezia hebben meer gemeen dan zij zelf beseffen, onder andere een verloren gewaand manuscript.

Schrijver: Lina Wolff
Oorspronkelijke titel: De polyglotta älskarna
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789025451240
Ebook: 9789025451257
Uitgever: Atlas Contact
Duivelsgreep

Een Zweedse vrouw arriveert in Florence, waar alles haar vreemd en overweldigend lijkt. De terracotta daken, de kerktorens, de verliefde stellen op straat. De man voor wie ze haar vorige leven heeft opgegeven is gedrongen en lelijk, en misschien vragen de mensen zich af wat iemand zoals zij met iemand zoals hem te zoeken heeft. Maar het kan haar niets schelen. Ze vindt dat ze veel te leren heeft, zowel op seksueel als op emotioneel gebied, en ze hoopt dat hij haar daarbij kan helpen. En dat zij hem ondertussen voor zichzelf mag houden.

Het duurt niet lang voordat de jaloezie oplaait, en die is geheel wederzijds. Pas later zal ze zich afvragen wanneer ze haar grip op hem is kwijtgeraakt. Wanneer hij zijn greep onherroepelijk op haar heeft verstevigd. Zijn duivelsgreep.

Schrijver: Lina Wolff
Oorspronkelijke titel: Djävulsgreppet
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789025474508
Uitgever: Atlas Contact