Boekenplank:
Kies

Boeken van Margot Wood

Meer over Margot Wood

Genres: Roman, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Margot Wood


Overzicht

Het niet-zo-perfecte leven van Elliot McHugh

Hallo daar! Mijn naam is Elliot McHugh. Ik ben achttien jaar oud, kom uit Cincinnati, ben een leeuw, een (meestal) chaotisch-goede extravert, een eerstejaars aan Emerson College Boston - en ik heb geen idee wat ik in godsnaam aan het doen ben.

Sommige mensen weten aan het begin van hun studie precies wat ze met hun leven willen doen. Elliot McHugh is niet een van die mensen. Een studierichting kiezen is wel het laatste waar ze aan denkt. Elliot heeft het veel te druk met alles te ervaren wat het studentenleven te bieden heeft - van de hele nacht dansen op feesten buiten de campus, tot het maken van nieuwe vrienden en het hebben van de beste seks die je kunt hebben op een krakkemikkig bed in een gedeelde studentenkamer.

Maar is ze er klaar voor als de realiteit toeslaat? Als de seks die ze heeft niet zo fantastisch is, en de tentamens met rasse schreden naderen, en het vriendje van haar kamergenoot de grootste eikel ooit blijkt te zijn?

Elliot maakt misschien gigantische fouten, maar als ze eerlijk is tegen zichzelf (en tegen jou, lieve lezer), zou ze zomaar eens de persoon kunnen worden die ze wil zijn. En in de tussentijd komt misschien zelfs de Grote Liefde voorbij waaien...

Schrijver: Margot Wood
Oorspronkelijke titel: Fresh
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022596234
Ebook: 9789402318968
Uitgever: Boekerij