Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Patrick Woodhead

Boeken van Patrick Woodhead

Meer over Patrick Woodhead

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1975

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Luca Matthews

  1. De verboden tempel - The cloud maker
  2. De geheime kamer - The secret chamber

gedetailleerd overzicht

Luca MatthewsDe verboden tempel
Op de Tibetaanse hoogvlaktes branden boeddhistische kloosters tot de grond toe af. De Chinezen deinzen nergens voor terug om de Tibetanen te onderwerpen - zelfs onschuldige kinderen worden in koelen bloede vermoord. Maar diep in de binnenlanden gloort er hoop. Een klein jongetje begint aan een lange reis, een reis die niet zonder gevaren is...

Voor Luca Matthews is het beklimmen van hoge bergtoppen zijn lust en zijn leven. Wanneer hij een onbekende top in de Himalaya ontdekt, is hij vastbesloten om deze als eerste te beklimmen. Samen met zijn klimpartner Bill Taylor, gaat hij zonder visum naar het door China bezette Tibet.

Maar de Chinese geheime politie komt Luca en Bill op het spoor - en de toekomst van Tibet ligt hun handen...
Schrijver: Patrick Woodhead
Oorspronkelijke titel: The cloud maker
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789047511267
Ebook: 9789047513797
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
De geheime kamer

Wie hem vindt keert niet meer terug...

Wanneer een briljante jonge dokter plotseling verdwijnt in het levensgevaarlijke hart van Congo, schakelt het hoofd van de Britse inlichtingendienst Jack Milton zijn peetzoon Luca Matthews in om naar hem te zoeken. Luca kan Jack niets weigeren, maar na een traumatische ervaring in de Himalaya waarbij hij zijn klimpartner verloor, ziet hij het eigenlijk niet zitten om zich weer in een avontuur te storten.

Ondertussen staat in Afrika piloot en troubleshooter Beatrice (Beer) Makuru op het punt zich in de wildernis van Congo te begeven om een reeks mysterieuze mijnexplosies te onderzoeken.

Als Luca en Beer besluiten hun krachten te bundelen en samen de moeilijke tocht te ondernemen, stuiten ze op een geheim dat zo schokkend is dat het de westerse wereld ten val zou kunnen brengen.

Schrijver: Patrick Woodhead
Oorspronkelijke titel: The secret chamber
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789000312214
Ebook: 9789000313440
Uitgever: Van Holkema & Warendorf