Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • Elliot Ackerman & James Stavridis

Boeken van Elliot Ackerman & James Stavridis

Elliot Ackerman (1980) diende 5 tours in Afghanistan en Irak. Ackerman ontving meerdere onderscheidingen, waaronder het Purple Heart. James Stavridis (1955) is een voormalig admiraal van de Amerikaanse marine. Stavridis ontving vele nationale en internationale onderscheidingen.

Meer over Elliot Ackerman & James Stavridis

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

2034

Een kleine inschattingsfout. Zo begint de Derde Wereldoorlog...

Op 12 maart 2023 voert vlootcommandant Sarah Hunt een routinecontrole uit in de Zuid-Chinese zee. Ze weet dan nog niet dat ze die avond krijgsgevangene zal zijn. Tegelijkertijd wordt een Amerikaanse straaljager gehackt en in Iran aan de grond gezet: Beijing en Teheran zijn bondgenoten en brengen de VS in één dag een zware klap toe. Niet veel later staat de hele wereld in brand: een nieuw, angstaanjagend tijdperk is begonnen.

2034 is een razendspannende thriller over de volgende wereldoorlog: een ijzingwekkend realistische geopolitieke thriller over een zee-oorlog tussen de Verenigde Staten en China, en het rampzalige wereldwijde conflict dat daaruit voortkomt.

2034 is gebaseerd op actuele feiten. Gecombineerd met de kennis en ervaring van twee auteurs die op het hoogste niveau van nationale veiligheid hebben gewerkt, geeft 2034 een verontrustend geloofwaardige en vooral duistere blik op de nabije toekomst...

* Geschreven door Elliot Ackerman & James Stavridis.

Schrijver: Elliot Ackerman & James Stavridis
Oorspronkelijke titel: 2034
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789401615693
Ebook: 9789401616102
Uitgever: Xander