Boekenplank:
Kies

Boeken van Taylor Adams

Taylor Adams studeerde aan de Eastern Washington University. Hij heeft gewerkt in de film- en televisie-industrie als screenwriter en regisseur van korte films.

Meer over Taylor Adams

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Taylor Adams


Overzicht

  • Geen uitweg - No exit
  • Hinderlaag - Eyeshot

gedetailleerd overzicht

OverzichtGeen uitweg

Vier vreemdelingen, een sneeuwstorm, een ontvoerd meisje en een jonge vrouw die een psychopaat probeert af te troeven...

Onderweg naar haar zieke moeder komt studente Darby Thorne vast te zitten in een sneeuwstorm. Ze moet noodgedwongen de storm uitzitten bij een afgelegen wegrestaurant, samen met nog vier vreemden.

Wanneer ze naar buiten loopt om naar huis te bellen, doet ze een schokkende ontdekking: in een busje op de parkeerplaats zit een meisje opgesloten. Wie is ze, van wie is het voertuig en hoe kan Darby haar redden? En wie is er te vertrouwen...?

Schrijver: Taylor Adams
Oorspronkelijke titel: No exit
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789024583942
Ebook: 9789024583959
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Hinderlaag

James en Elle Eversman zitten even zonder baan, zonder huis, een hebben net hun zesde miskraam gehad. Dus als hun Toyota het in het midden van de Mojave woestijn begeeft, lijkt het de zoveelste vorm van pech. Totdat James een kogelgat ontdekt in de motorkap.

Een kilometer of anderhalf verderop herlaadt William Tapp zijn .338 kaliber Lapua Magnum terwijl hij een handvol Cheetos in zijn mond propt. Tapp is een van de beste schutters in het land; een menselijke schietcomputer met ijs in zijn bloed en een voorkeur voor het doodschieten van willekeurige en weerloze automobilisten op de snelweg.

Tussen Tapp en de auto van James en Elle ligt niets anders dan open land. Perfecte omstandigheden om ze in alle rust te grazen te nemen. Maar het jonge stel geeft niet zomaar op. En als ze het overleven, dan is het redden van hun huwelijk misschien een leuke bonus.

Schrijver: Taylor Adams
Oorspronkelijke titel: Eyeshot
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789024583966
Ebook: 9789024583973
Uitgever: Luitingh-Sijthoff