Boekenplank:
Kies

Boeken van Corban Addison

Meer over Corban Addison

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1979

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Corban Addison


Overzicht

  • Gebroken belofte - The garden of burning sand
  • Gestolen onschuld - A walk across the sun

gedetailleerd overzicht

OverzichtGebroken belofte
In Lusaka, Zambia, wordt een meisje gevonden. Ze is in shock en alles wijst erop dat ze is verkracht. Haar identiteit is een mysterie. Waar komt ze vandaan? Was dit het werk van een straatbende of was het een gerichte actie?

Mensenrechtenadvocate Zoë Fleming gaat deze zaak onderzoeken. De herinnering aan het verraad in haar eigen verleden zorgt ervoor dat Zoë vastberaden is de dader te vinden en voor het gerecht te brengen.

Samen met politieagent Joseph komt Zoë erachter dat de verkrachter de zoon is van de machtige industrieel Frederick Nyambo, die connecties heeft met de regering. Maar de belangen van Nyambo's familie blijken zwaarder te wegen dan de toekomst van zijn gewelddadige zoon...
Schrijver: Corban Addison
Oorspronkelijke titel: The garden of burning sand
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789024538874
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Gestolen onschuld
Twee zusjes werken gedwongen in de prostitutie in India; een jonge Amerikaanse advocaat probeert niet alleen de zusjes maar ook zijn huwelijk te redden...

Ahalya van zeventien en Sita van vijftien raken tijdens de tsunami in 2004 hun hele familie kwijt. Op zoek naar hulp worden ze door een tussenhandelaar verkocht aan een pooier in de sloppenwijken van het Indiase Mumbai.

In Amerika heeft advocaat Thomas Clarke ondertussen andere zorgen. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en zijn vrouw is naar haar ouders in Mumbai vertrokken. En ook op zijn werk zijn grote problemen. Dan neemt hij een rigoureus besluit. Hij reist haar achterna en gaat pro-deo werken voor CASE, Coalition Against Sexual Exploitation.

Met hulp van CASE weet hij Ahalya te bevrijden, maar Sita is spoorloos verdwenen. Thomas bijt zich vast in de zaak en is vastbesloten om het meisje te vinden. Maar herwint hij daarmee ook het hart van zijn vrouw?
Schrijver: Corban Addison
Oorspronkelijke titel: A walk across the sun
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789024538867
Uitgever: Luitingh-Sijthoff