Boekenplank:
Kies

Boeken van Arjan Alberts

Arjan Alberts is schrijver en jurist. Hij werkte 17 jaar voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De laatste jaren was hij als coördinerend inspecteur verantwoordelijk voor incidentonderzoek in gevangenissen en tbs-klinieken. Sinds 2017 heeft Alberts zijn eigen juridisch adviesbureau.

Meer over Arjan Alberts

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1975

Geboorteland: Nederland


Natan Z.

  1. Alex B.
  2. Natan Z.
  3. Anna V.

gedetailleerd overzicht

Natan Z.Alex B.

Als een levensgevaarlijke TBS'er je tot het uiterste drijft...

In Alex B. volgen we drie personages die zonder dat ze het weten een belangrijke rol spelen in de ontmaskering van een grote doofpotaffaire op het ministerie van Justitie. Als hooggeplaatste ambtenaren alles op alles zetten om zichzelf te redden, een hyperintelligente psychopaat op wraak zint en oude vrienden elkaar de hand boven het hoofd houden, kan dat alleen maar uitmonden in het meest gruwelijke scenario…

Schrijver: Arjan Alberts
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401613187
Ebook: 9789401613194
Uitgever: Xander
Natan Z.

Als een TBS'er nog een keer de kans krijgt...

Acht moeders van jonge kinderen zijn om het leven gebracht. Ieder van hen leed aan een ongeneeslijke ziekte. De dader, Natan Z., zit veilig in een kliniek, maar dreigt door een fout van Justitie vroegtijdig vrij te komen. Tijdens het proces doet zijn advocaat Reinier een gruwelijke ontdekking.

Tegelijkertijd neemt de jonge therapeute Suus levensgevaarlijke risico’s op de afdeling waar Natan vastzit en werkt Hannah, echtgenote van Reinier en een bekende schrijfster, in de Franse Alpen aan haar nieuwe roman... over Natan. In het afgelegen landhuis ontdekt ze iets dat ieders voorstellingsvermogen te boven gaat.

Arjan Alberts brengt met deze bloedstollende thriller de lezer in het hart van een tbs-kliniek, in een zenuwslopende rechtszaak en in een draaikolk rondom een seriemoordenaar wiens verwrongen karakter ondoorgrondelijk lijkt...

Schrijver: Arjan Alberts
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401610186
Ebook: 9789401610315
Uitgever: Xander
Anna V.

Hij jaagt nog steeds op haar...

In Anna V., het bloedstollende slot in de Natan Z. reeks, werken bekende én nieuwe personages zonder dat ze het weten toe naar een gruwelijke ontknoping, waarbij slechts één ding overduidelijk is: één van hen moet sterven.

Zelfs een nieuwe identiteit kan Suus niet beschermen, en Natan zal niet rusten voordat hij zijn ultieme doel heeft bereikt.

Schrijver: Arjan Alberts
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789401616973
Ebook: 9789401616942
Uitgever: Xander