Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • Rebecka Edgren Aldén

Boeken van Rebecka Edgren Aldén

Rebecka Edgren Aldén is geboren in Stockholm (Zweden). Ze is journaliste van beroep.

Meer over Rebecka Edgren Aldén

Genre: Thriller / Spanning / Mysterie

Geboren: 1972


Overzicht

  • De achtste doodzonde - Den åttone dödssynden
  • De laatste zomer - Och blomstren dö

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe achtste doodzonde
Het gevaar is slechts een deur bij je vandaan...

Na haar bijna fatale ongeluk, tien jaar geleden, is Nora erin geslaagd haar leven opnieuw op te bouwen. Ze is een zeer succesvol zelfhulpcoach en woont met haar man Frank en twee kinderen in een fraaie villa in een buitenwijk van Stockholm. Maar met de komst van Klara, die haar intrek neemt in het huis naast hen, begint de idylle langzaam barsten te vertonen.

Klara raakt bevriend met Nora en Frank, en de kinderen zijn helemaal weg van haar. Dan krijgt Nora last van onverklaarbare vermoeidheidsverschijnselen en steeds vaker voelt ze zich afwezig. Tot ze beseft dat ze Klara al eens eerder heeft ontmoet...
Schrijver: Rebecka Edgren Aldén
Oorspronkelijke titel: Den åttone dödssynden
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789023498476
Uitgever: Cargo
De laatste zomer

Als jonge tiener brengt Gloria samen met haar moeder een zomer door op een eiland in de Zweedse archipel. Haar moeder heeft met een groep vriendinnen een vakantiekolonie opgericht, en de dorpsbewoners bekijken de vrijgevochten groep met argwaan.

Twintig jaar later keert Gloria terug naar het eiland, naar het luxe zomerhuis van de familie van haar nieuwe vriend Adam. Ze geniet van de luxe en de heerlijke zomerse weken, maar langzaam keren ook de herinneringen terug aan die laatste zomer, toen een van de jongens uit de groep zich met zijn scooter doodreed.

Wanneer Gloria op een dag rond de leegstaande villa van de woongroep loopt, vindt ze daar het levenloze lichaam van een vrouw, met een sluier voor haar gezicht en een verwelkt boeket in haar handen.

Schrijver: Rebecka Edgren Aldén
Oorspronkelijke titel: Och blomstren dö
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789403120805
Uitgever: Cargo