Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • Alexandra Andrews

Boeken van Alexandra Andrews

Alexandra Andrews heeft gewerkt als journalist, editor en commercieel copywriter in New York en Parijs. Tegenwoordig woont ze met haar gezin in Brooklyn.

Meer over Alexandra Andrews

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Wie is Maud Dixon?

Ze is haar grootste fan. Ze neemt haar leven over. Maar weet ze wat ze op het spel zet?

Florence Darrow heeft een slechtbetaalde baan bij een uitgeverij, en droomt ervan ooit een bestseller te schrijven. Toevalligerwijs krijgt ze de kans om de assistent te worden van de wereldberoemde en geheimzinnige schrijver Maud Dixon. Voor Florence is dit een droom die uitkomt.

Eenmaal aan het werk ontdekt ze dat Maud Dixon een pseudoniem is van Helen Wilcox, een jonge vrouw tegen wie ze al snel opkijkt. Florence is vereerd als Helen haar vraagt om samen naar Marokko te reizen voor de research van haar nieuwe boek. De eerste dagen in Marokko zijn betoverend, en Florence kan haar geluk niet op.

Maar dan wordt ze wakker in het ziekenhuis. De artsen noemen haar Helen Wilcox en zeggen dat ze een auto-ongeluk heeft gehad. Florence kan zich er niets van herinneren, en Helen lijkt volledig van de aardbodem verdwenen. Florence twijfelt heel even, maar maakt dan een keuze. Ze besluit om het leven van Helen Wilcox over te nemen, en daarmee ook haar wereldberoemde pseudoniem Maud Dixon...

Schrijver: Alexandra Andrews
Oorspronkelijke titel: Who Is Maud Dixon?
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789403115214
Uitgever: Cargo