Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • Josephine Angelini

Boeken van Josephine Angelini

Josephine Angelini (VS) is een echte boerendochter en de jongste van acht kinderen. Ze studeerde klassiek theater in New York. Angelini woont met haar gezin in Los Angeles.

Meer over Josephine Angelini

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboren: 1975

Website: Josephine Angelini


Goddelijk / Awakening

  1. Vervloekt - Starcrossed
  2. Verloren - Dreamless
  3. Verliefd - Goddess

gedetailleerd overzicht

Goddelijk / AwakeningVervloekt

Het noodlot brengt ze samen, maar de goden drijven ze uit elkaar...

De 16-jarige Helen woont met haar vader op het eiland Nantucket, waar zelden iets gebeurt. Dus wanneer de mysterieuze familie Delos op het eiland komt wonen, heeft iedereen het erover. Alleen Helen wantrouwt van begin af aan de Delos-familie.

Dan ontmoet ze Lucas. Hij maakt een storm aan emoties in haar los. Hij is belachelijk knap en ze kan hem wel met haar blote handen wurgen. Door een oude Griekse vloek voelen ze een diepe haat voor elkaar. Maar soms is de liefde sterker dan de haat en kunnen zelfs de goden niet voorkomen wat er gebeurt...

Schrijver: Josephine Angelini
Oorspronkelijke titel: Starcrossed
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789021020129
Ebook: 9789024569281
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verloren

Kun je je ware liefde vergeten?

Helen stamt af van de Griekse goden en is de enige erfgename van het Huis van Atreus. Door een vloek is haar Huis verwikkeld in een strijd met het Huis van Thebe, waartoe Lucas behoort. Haar liefde voor hem is dus gedoemd te mislukken.

Om de vloek voorgoed te beëindigen, reist ze elke nacht af naar de Onderwereld. Daar leert ze de grappige en moedige Orion kennen. Maar haar missie is zwaar en levensgevaarlijk, en ze durft niet meer op een goede afloop te hopen. Maar het moeilijkst van alles is dat ze Lucas moet proberen te vergeten...

Schrijver: Josephine Angelini
Oorspronkelijke titel: Dreamless
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789024570041
Ebook: 9789024570065
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verliefd

Wanneer de goden door haar toedoen weten te ontsnappen van de Olympus, moet Helen zo snel mogelijk een manier vinden om hen opnieuw op te sluiten. Maar haar eens zo hechte vriendengroep ligt uit elkaar, dus hulp van hen hoeft ze niet meer te verwachten.

En de goden zijn uit op een allesvernietigende oorlog waarbij niemand zal worden ontzien. Alsof dat nog niet erg genoeg is onthult het Orakel dat er een kwaadaardige Tyrant in hun midden is.

Naast de dreigende oorlog komt Helen bovendien voor een onmogelijke keuze te staan: kiest ze voor Lucas, of Orion?

Schrijver: Josephine Angelini
Oorspronkelijke titel: Goddess
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789024570072
Ebook: 9789024570089
Uitgever: Luitingh-Sijthoff