Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • Stephanie Archer

Boeken van Stephanie Archer

Meer over Stephanie Archer

Genres: E-books only, Roman

Geboorteland: Canada

Website: Stephanie Archer


Queen's Cove

  1. Een kerel zoals hij - That kind of guy
  2. Niet mijn droomman, toch? - The wrong Mr. Right

gedetailleerd overzicht

Queen's CoveEen kerel zoals hij

Hij is al jaren gek op haar, maar zij kan hem niet uitstaan. Hun verloving is nep. Maar al die knetterende spanning? Daar is helemaal niets aan gelogen.

Avery Adams droomt ervan ooit eigenaar te worden van het restaurant waar ze werkt als manager. Eindelijk is de tent te koop, maar ze heeft helaas geen geld en kan ook niets lenen bij de bank.

De arrogante en charismatische Emmet Rhodes is nou niet bepaald het type huisje, boompje, beestje, maar nu hij burgemeester wil worden van het kleine kuststadje waar hij woont, is zijn reputatie als verstokte vrijgezel een probleem. De oplossing? Avery! Zij is namelijk de laatste vrouw die ooit voor hem zou vallen.

Avery en Emmet sluiten een deal: Emmet helpt Every met het kopen van haar zo geliefde restaurant, als zij de rol van zijn toegewijde verloofde op zich neemt. Slim geplande dates, een herkansing van het schoolbal, afspraakjes op de strandjes rondom een Canadees kustplaatsje, een fobie voor schildpadden...

Het wordt al snel héél romantisch en de zo zorgvuldig gemaakte afspraken tussen het stel, beginnen te vervagen. Emmet en Avery kunnen niet van elkaar afblijven, maar dat is allemaal gespeeld natuurlijk... Of toch niet?

Schrijver: Stephanie Archer
Oorspronkelijke titel: That kind of guy
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789464403053
Uitgever: SVM Publishing
Niet mijn droomman, toch?

Hij maakt haar date-able, maar kan hij haar ook de zijne maken?

Verlegen en stille Hannah wordt omringd door knappe, gevoelige en vooral heerlijke mannen... Allemaal bookboyfriends die niet echt bestaan. Als Hannah dertig wordt, neemt ze haar leven onder de loep en wat ze ziet, maakt haar nou niet echt blij. Haar boekwinkeltje maakt amper winst en ze is nog nooit écht verliefd geweest. Kortom, het is hoog tijd voor verandering.

Vrouwen vallen allemaal als een blok voor de zelfverzekerde, relaxte Wyatt, maar hij wil alleen maar surfen. Waarom hij nog geen pro-surfer is? Dat komt doordat hij niet bestaat op social media. Laat het nu net Hannah zijn die met een oplossing voor zijn probleem komt. Zij wil zijn social media wel bijhouden en in ruil daarvoor moet Wyatt haar omtoveren tot zelfverzekerde femme fatale. Dát aanbod grijpt Wyatt met beide handen aan.

Wyatt wil Hannah best minder boekenwurm en meer babe maken, maar dan wel op zijn manier. Wat volgt zijn rampzalige surflessen, karaoke in een strandtent, alleen maar feelgoodboeken in een boekwinkeltje en een glitterjurk waarin Hannah zich prachtig voelt. Hannah had nooit gedacht dat ze het zo leuk zou vinden om tijd te spenderen met Wyatt. Misschien vindt ze het zelfs wel zo leuk, dat ze ineens toch liever niet meer date met andere mannen...

Schrijver: Stephanie Archer
Oorspronkelijke titel: The wrong Mr. Right
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789464403527
Uitgever: SVM Publishing