Boekenplank:
Kies

Boeken van Louise Bay

Meer over Louise Bay

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Louise Bay


Overzicht

  • Dr. One night stand - Dr. Off limits
  • Spoedcursus kerstgevoel - The 14 days of Christmas

Mister

  1. Mr. Mayfair - Mr. Mayfair
  2. Mr. Knightsbridge - Mr. Knightsbridge
  3. Mr. Smithfield - Mr. Smithfield
  4. Mr. Park Lane - Mr. Park Lane
  5. Mr. Bloomsbury - Mr. Bloomsbury
  6. Mr. Notting Hill - Mr. Notting Hill

gedetailleerd overzicht

OverzichtDr. One night stand

Sutton staat op het punt te beginnen aan haar eerste jaar als AIOS bij het ziekenhuis waar ze altijd heeft willen werken. Hier heeft ze keihard voor gewerkt, dus ze gaat er volledig voor. In het weekend voor haar eerste werkdag haalt haar beste vriendin haar over om nog eens lekker los te gaan. Sutton gaat uit en beleeft een onenightstand met een arts die binnenkort naar Afrika vertrekt.

Tenminste, dat denkt ze. Want als ze maandag op haar werk komt, is een van de eerste mensen die ze tegenkomt... precies. Haar onenightstand. Dokter Jacob Cove, haar nieuwe baas.

Ja, hij is de knapste man die ze ooit heeft ontmoet. En ja, hij is een genie tussen de lakens. Maar Sutton wil koste wat kost serieus genomen worden en zich op haar carrière richten. Dat gaat ze niet door een man laten dwarsbomen. Zelfs niet door Jacob Cove.

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Dr. Off limits
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493297487
Ebook: 9789493297494
Uitgever: April Books
Spoedcursus kerstgevoel

Weet ze hem binnen twee weken te overtuigen van de magie van kerst?

Sebastian kan kerst niet uitstaan. Hij heeft gewoon niks met dat overdreven vrolijke gedoe. In het bedrijf waarvan hij de CEO is, zijn dus alle kerstversieringen uit den boze, net als kerstmuziek en kerstcadeaus. En de feestdagen zelf? Die ontvlucht hij door naar een tropisch eiland te vliegen, vol cocktails in plaats van glühwein... maar dan wordt hij op weg naar het vliegveld gebeld door zijn oma. Ze heeft haar enkel verzwikt en heeft Sebastians hulp nodig als hoofd van de kerstcommissie in Snowsly, de 'kersthoofdstad' van Engeland - oftewel de laatste plek waar hij wil zijn in de dagen voor kerst. Maar voor zijn oma doet hij alles.

Als hij aankomt in Snowsly, maakt Sebastian kennis met Celia Sommers. Samen met deze zelfbenoemde grootste kerstfan aller tijden moet hij de kerstmarkt organiseren. Celia is vastbesloten om hem te overtuigen van de magie van kerst, en Sebastian zet alles op alles om die missie te laten mislukken. Maar hoe langer hij met haar samenwerkt, hoe meer hij bevangen raakt door haar charmes - en daardoor ook door de charme van kerst. Zal het Celia lukken om Sebastian binnen twee weken het kerstgevoel bij te brengen?

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: The 14 days of Christmas
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464820447
Ebook: 9789464820454
Uitgever: April Books

MisterMr. Mayfair

Stella heeft het niet meer als haar vriend tijdens hun relatie-break aankondigt dat hij met haar beste vriendin gaat trouwen. Stella is uitgenodigd, maar er is natuurlijk geen sprake van dat ze naar die bruiloft gaat. Helemaal in Schotland nog wel. Vergeet het maar!

Maar dan heeft ze buiten Beck gerekend, die een pand in de Londense wijk Mayfair wil kopen van miljardair Henry Dawnay. Henry is onbereikbaar, totdat Beck erachter komt dat hij op een bruiloft in Schotland zal zijn.

Beck doet Stella een aanbod dat ze niet kan weigeren, en Stella stemt ermee in op één voorwaarde: dat hij doet alsof ze een relatie hebben. Zo vertrekt het tweetal naar Schotland. Let the fake dating begin!

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Mayfair
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789493297197
Uitgever: April Books
Mr. Knightsbridge

Dexter Daniels heeft liever edelstenen dan vrouwen. Hij is de succesvolste juwelier van zijn tijd, is loyaal in zijn vriendschappen en volgens sommigen is hij de knapste man van Londen. Maar wat er ook gebeurt, aan de liefde doet hij niet mee.

Dan komt Hollie Lumen zijn wereld binnen... en komt die piepend tot stilstand. Ondanks haar eenvoudige jurk en geleende schoenen is Hollie nog mooier dan de schitterendste diamant. Ze is stoer, grappig en volkomen onafhankelijk - en Dexter kan zijn ogen niet van haar afhouden.

Hollie dacht dat een stage in Londen een goede manier was om haar verantwoordelijkheden in Oregon achter zich te laten en haar dromen waar te maken. Als ze al na een paar weken wordt ontslagen, denkt ze dat ze beter terug kan gaan. Hollie is geen type om hulp te vragen. Ze weet dat ze alleen op zichzelf kan bouwen.

Dus wat is dat met die tall, dark & handsome stranger die haar blijft helpen? Zij gaat hem ook een handje helpen...

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Knightsbridge
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493297227
Uitgever: April Books
Mr. Smithfield

Gabriels leven draait om twee dingen: zijn werk als advocaat en zijn dochtertje Bethany. Ooit dacht hij dat hij de vrouw van zijn dromen had gevonden, maar vlak na de geboorte van Bethany is zij ervandoor gegaan. Sindsdien is hij vastbesloten om zich niet te laten afleiden.

Helaas heeft hij met zijn drukke werkschema iemand nodig om te helpen bij de zorg voor zijn dochtertje, en die persoon is Autumn. Deze Amerikaanse gaat een traineeship doen in Londen, maar die is een halfjaar uitgesteld. Via haar zus Hollie komt ze terecht bij Gabriel. Dat is perfect. Zo heeft ze niet alleen een inkomen, maar ook huisvesting in Londen.

Terwijl Autumn gefocust is op haar toekomstplannen, is Gabriel door het verleden zodanig getekend dat hij absoluut geen nieuwe relatie wil. Helaas kan hij zijn gevoelens een stuk minder goed sturen dan hij zou willen.

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Smithfield
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493297500
Ebook: 9789493297517
Uitgever: April Books
Mr. Park Lane

Na jaren te hebben gewerkt voor Artsen zonder Grenzen moet Hartford terug naar Londen omdat ze haar been heeft gebroken. Omdat ze snel woonruimte nodig heeft, komt ze terecht in huis bij Joshua, op wie ze vroeger een enorme crush had. Zelfs nu ze hem meer dan tien jaar niet gezien heeft, voelt ze dat meteen weer.

Maar die gevoelens stopt ze weg, want ze heeft al op jonge leeftijd geleerd dat er niets goeds van kan komen. Dus houdt ze de relatie met Joshua strikt vriendschappelijk. Ook al heeft hij nog steeds die sexy glimlach, is hij de liefste man die ze kent en staat ze in vuur en vlam als hij haar aanraakt.

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Park Lane
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493297524
Ebook: 9789493297531
Uitgever: April Books
Mr. Bloomsbury

Zijn beste vrienden beschrijven Andrew Blake als koud, onbeschoft en arrogant. Leuk type om voor te werken... Precies, dat vindt Sofia's huisgenoot dus ook niet. Ze stopt ermee en dat geeft Sofia de kans om de baan over te nemen.

Het salaris is aantrekkelijk, maar Andrew zelf blijkt al snel verschrikkelijk. Niets wat Sofia doet is goed genoeg en hoe harder ze probeert hem tevreden te stellen, hoe meer hij haar negeert. Ze begint zich af te vragen of hij wel een hart in dat mooie lijf van hem heeft.

Als Sofia na haar werk in een bar vlak bij kantoor haar beklag doet over Andrew, zit hij zonder dat ze het doorheeft achter haar en kan hij het hele gesprek volgen. Maar betekent die blik in zijn ogen dat hij haar gaat ontslaan, of dat hij haar gaat zoenen?

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Bloomsbury
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493297548
Ebook: 9789493297555
Uitgever: April Books


Mr. Notting Hill

Parker krijgt pas toegang tot haar trustfonds als ze getrouwd is. Gelukkig is daar Tristan, die ze ontmoet op een benefiet en die flink geld biedt om met haar op date te gaan omdat haar vader zijn zakelijke mentor is. Parker vindt het een stomme reden, maar dit geeft haar wel de kans om haar eigen plan te smeden met Tristan...

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Notting Hill
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493297562
Ebook: 9789493297579
Uitgever: April Books