Boekenplank:
Kies

Boeken van Louise Bay

Meer over Louise Bay

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://louisebay.com/


Mister

  1. Mr. Mayfair - Mr. Mayfair
  2. Mr. Knightsbridge - Mr. Knightsbridge

gedetailleerd overzicht

MisterMr. Mayfair

Stella heeft het niet meer als haar vriend tijdens hun relatie-break aankondigt dat hij met haar beste vriendin gaat trouwen. Stella is uitgenodigd, maar er is natuurlijk geen sprake van dat ze naar die bruiloft gaat. Helemaal in Schotland nog wel. Vergeet het maar!

Maar dan heeft ze buiten Beck gerekend, die een pand in de Londense wijk Mayfair wil kopen van miljardair Henry Dawnay. Henry is onbereikbaar, totdat Beck erachter komt dat hij op een bruiloft in Schotland zal zijn.

Beck doet Stella een aanbod dat ze niet kan weigeren, en Stella stemt ermee in op één voorwaarde: dat hij doet alsof ze een relatie hebben. Zo vertrekt het tweetal naar Schotland. Let the fake dating begin!

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Mayfair
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789493297197
Uitgever: April Books
Mr. Knightsbridge

Dexter Daniels heeft liever edelstenen dan vrouwen. Hij is de succesvolste juwelier van zijn tijd, is loyaal in zijn vriendschappen en volgens sommigen is hij de knapste man van Londen. Maar wat er ook gebeurt, aan de liefde doet hij niet mee.

Dan komt Hollie Lumen zijn wereld binnen... en komt die piepend tot stilstand. Ondanks haar eenvoudige jurk en geleende schoenen is Hollie nog mooier dan de schitterendste diamant. Ze is stoer, grappig en volkomen onafhankelijk - en Dexter kan zijn ogen niet van haar afhouden.

Hollie dacht dat een stage in Londen een goede manier was om haar verantwoordelijkheden in Oregon achter zich te laten en haar dromen waar te maken. Als ze al na een paar weken wordt ontslagen, denkt ze dat ze beter terug kan gaan. Hollie is geen type om hulp te vragen. Ze weet dat ze alleen op zichzelf kan bouwen.

Dus wat is dat met die tall, dark & handsome stranger die haar blijft helpen? Zij gaat hem ook een handje helpen...

Schrijver: Louise Bay
Oorspronkelijke titel: Mr. Knightsbridge
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789493297227
Uitgever: April Books