Boekenplank:
Kies

Boeken van Jenny Bayliss

Jenny Bayliss woont met haar man in een kleine kustplaats in Kent. Na jarenlang professioneel taartbakker te zijn geweest, voltooide ze op haar 39e de studie Creatief en Professioneel Schrijven.

Meer over Jenny Bayliss

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De mooiste tijd van het jaar - The winter of second chances
  • Twaalf dagen voor kerst - The twelve dates of Christmas

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe mooiste tijd van het jaar

Is dit het seizoen van tweede kansen? Of is het tijd voor een nieuw begin?

Annie Sharpe heeft het allemaal: een succesvol restaurant, twee lieve volwassen zonen en een liefhebbende echtgenoot. Kras dat laatste maar door... Een echtgenoot die het te druk heeft met andere vrouwen. Wanneer ze hem op heterdaad betrapt met zijn nieuwste liefje van de maand, besluit ze haar oude leven achter zich te laten.

Annie verhuist naar een strandhuis in een klein dorpje aan de ruige kustlijn van Kent. De dorpsgemeenschap is excentriek maar hecht, en Annie wordt meegesleurd in hun traditionele feestvieringen, van het snijden van pompoenen tot vreugdevuren op het strand. De enige vervelende dingen (of eigenlijk mannen) in haar leven zijn John, de ruige maar totaal onredelijke neef van de eigenaar die zijn eigen agenda voor het strandhuis heeft, en haar ex, die alles op alles zet om haar terug te winnen.

Annie kan niet eeuwig voor haar problemen wegrennen. Zal ze haar eerste liefde een tweede kans geven? Of gaat ze verder met haar nieuwe leven?

Schrijver: Jenny Bayliss
Oorspronkelijke titel: The winter of second chances
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789024598670
Ebook: 9789024598687
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Twaalf dagen voor kerst

Eén vrouw. Twaalf mr. Rights. Wat kan er nou mis gaan?

Twaalf dates met twaalf verschillende mannen. Het lot zou Kate goed gezind moeten zijn...

Als het op relaties aankomt, zegt de vierendertigjarige Kate Turner graag ‘Bah, humbug’. Het besneeuwde, slaperige stadje Blexford zit immers niet bepaald vol met date-waardige, leuke mannen. Trouwens, wie heeft een man nodig als ze haar geluk heeft gevonden in haar carrière als ontwerper en in haar 'bijbaantje' als bakker voor het café van haar jeugdvriend Matt?

Maar dan schrijft haar goedbedoelende beste vriendin Laura haar in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint...

Schrijver: Jenny Bayliss
Oorspronkelijke titel: The twelve dates of Christmas
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789024587124
Ebook: 9789024587131
Uitgever: Luitingh-Sijthoff