Boekenplank:
Kies

Boeken van Scott Bergstrom

Scott Bergstrom woont in Denver met zijn gezin. Voordat hij boeken schreef, maakte hij reclame voor van alles: van pizza’s tot politieke partijen. Hij wilde iets heel anders doen en stortte zich op het schrijven. Inmiddels is hij wereldberoemd met zijn spannende serie The Cruelty. Naast schrijven is Scott dol op reizen, fotograferen en het kijken van kattenvideo’s.

Meer over Scott Bergstrom

Genre: Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Scott Bergstrom


The Cruelty

  1. Meedogenloos - The cruelty
  2. Hebzucht - The greed

gedetailleerd overzicht

The CrueltyMeedogenloos

Gwendolyn Bloom is 17, eigenzinnig en slim. Wanneer haar vader spoorloos verdwijnt in Parijs, hoort ze van de CIA dat hij al jaren als spion voor hen werkt. De CIA weigert haar vader echter te helpen. Gwen vertrouwt hen niet, zeker niet wanneer ze een gecodeerd bericht van haar vader vindt. Ze moét hem redden, koste wat kost.

Haar zoektocht brengt haar naar de onderwereld van Parijs, Berlijn en Praag. In deze keiharde wereld ontdekt Gwen dat zij net zo meedogenloos moet zijn als de mannen die op haar jagen.

Schrijver: Scott Bergstrom
Oorspronkelijke titel: The cruelty
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026142093
Uitgever: De Fontein
Hebzucht

Gwen en haar vader zijn ondergedoken in Uruguay. Het leven is er zwaar: voortdurend over je schouder moeten kijken is killing. Wanneer haar vaders naam op een dodenlijst blijkt te staan, beseft Gwen dat afwachten geen optie meer is. Ze moet proberen hen beiden te redden, maar de tijd dringt.

Met de hulp van haar vriend Terrance, stort een vastberaden Gwen zich in de wereld van geld, spionage en verraad. Daar wachten nieuwe én oude vijanden. En deze keer zijn ze niet van plan haar te laten ontsnappen.

Schrijver: Scott Bergstrom
Oorspronkelijke titel: The greed
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026142116
Uitgever: De Fontein