Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Diana van Bezouwen

Boeken van Diana van Bezouwen

Meer over Diana van Bezouwen

Genre: Thriller / Spanning / Mysterie

Website: http://www.dianavanbezouwen.nl


Overzicht

  • De babyfoon
  • Hoop en illusie
  • Ik ben verknipt
  • Ik had je zo lief
  • Spiegeltje spiegeltje
  • Volo non valeo
  • Witte engel

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe babyfoon
Susan en Nick hebben een fijn leven samen. Susan is gek op haar handige man en Nick is trots op zijn mooie en grappige vrouw. Toch is Susan niet helemaal tevreden. Al heeft hij hun oude huis net helemaal opgeknapt, ze haalt Nick over een woning in een nieuwbouwwijk te kopen. Als ze dan ook nog zwanger raakt, lijkt hun geluk compleet. Maar juist dan begint hun grootste nachtmerrie. Het lijkt allemaal heel goed te beginnen: vriendelijke buren, hulp bij de verbouwing, spannende ontmoetingen. Maar ergens klopt er iets niet en Susan voelt de twijfel en de angst van tijd tot tijd toeslaan. Had ze dat gevoel nou maar niet weggedrukt...
Schrijver: Diana van Bezouwen
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-8954-222-9
Uitgever: Elikser
Hoop en illusie
Claudette is een vrouw met een enorme kinderwens. Wanneer zij de hoop op een relatie allang heeft opgegeven, ontmoet zij Gerard. Een sympathieke en aantrekkelijke man. Hij wil haar graag een kind geven, zonder verplichtingen. Zij vraagt zich af waar de adder onder het gras zit. Waarom wil hij haar zo graag helpen? Toch belt zij hem op en spreekt met hem af. Langzaam aan ontstaat er een seksrelatie. Zij spreken af de relatie te verbreken op het moment dat Claudette zwanger is. Dan staat hij jaren later weer voor haar neus met een voorstel waar ze niet omheen kan. Heeft hij dit plan van tevoren beraamd? Is zij echt zo dom geweest? Maar de belangrijkste vraag is: hoe komt ze van hem af?
Schrijver: Diana van Bezouwen
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789402100532
Uitgever: Brave New Books
Ik ben verknipt
Renée is een negenjarig meisje dat op een dag wordt geconfronteerd met een moord. Ze heeft twee keuzes: wegrennen en hulp halen óf blijven staan en toekijken. Ze kiest voor het laatste en ontdekt dat ze gefascineerd is door het proces van de dood. Hoe ver kan zij gaan met haar eigen 'experimenten'? Is er iets mis met haar? En wat heeft dat met het verleden van haar oma te maken? Niemand wil haar iets vertellen. Maar dat hoeft ook niet, want oma vertelt het haar zelf wel.
Schrijver: Diana van Bezouwen
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 90-5179-339-1
Uitgever: Gopher
Ik had je zo lief
Tobias heeft op indrukwekkende wijze de ladder van het succes beklommen. Hij weet niet alleen de vertrouweling van zijn directeur Jacco te worden, maar verschalkt zelfs zijn prachtige dochter Jackie. Hem lijkt niets of niemand in de weg te staan om zijn doel te bereiken. Maar, toch heeft hij niet alles door. Het gefluister achter zijn rug, ogen die hem volgen, bekenden die zich onzichtbaar voor hem hebben gemaakt. Met open ogen, verblind door eigenliefde, raakt hij langzamerhand verstrikt in het web van zijn eigen leugens.
Schrijver: Diana van Bezouwen
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-5179-498-4
Uitgever: Gopher
Spiegeltje spiegeltje
Sam, een jonge ijdele vrouw met een enorm sociaal leven, heeft precies op de avond met haar droomdate een klein 'ongelukje' en wordt hierdoor gedwongen een maand lang onder te duiken binnen de vier muren van haar woning. Ze insinueert een vakantie om uit te sluiten dat haar vrienden en haar collega's spontaan bij haar op de stoep zullen staan. Niemand mag haar zien, ook de buren niet en de eerste week verloopt alles ook naar wens. Maar dan komt week twee, waarin de muren op haar af beginnen te komen, ze knettergek begint te worden en de buurman ontdekt dat ze helemaal niet op vakantie is. Wanneer hij bij haar aanbelt en zij hem binnenlaat, weet ze dat hij er nooit meer levend uit mag komen.
Schrijver: Diana van Bezouwen
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-484-0575-6
Uitgever: Free Musketeers


Volo non valeo
'Ik weet het van Tessa!' Door deze verpletterende zin maakt Nicky een einde aan de relatieve rust waar Luigi jarenlang van heeft genoten. Ze voert hem in één klap terug naar het verleden. Een verleden dat zijn leven heeft bepaald, maar dat hij had afgesloten. Dacht hij. Nicky bezit een bijzonder talent om hem met haar schoonheid en manipulatieve gedrag helemaal om haar vinger te winden. Hij doet alles voor haar. En zij speelt met hem. Maar wat weet ze precies?
Schrijver: Diana van Bezouwen
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789089543486
Uitgever: Elikser
Witte engel
'Voorzichtig doe ik nog een stapje naar voren. De wind ruist langs mijn oren, die ik bijna niet meer voel door de extreme kou. Er is niet veel voor nodig om het op een ongeluk te doen lijken. Ze zullen zich hooguit afvragen wat er precies is gebeurd. Of het misschien zelfmoord was. 'Ze was zo ongelukkig, dat zag je meteen aan haar. Dat idiote, zwarte uiterlijk, dat nieuwe leventje, die plotselinge nieuwe kant van Marian. Zo provocerend!' De kranten zouden er vol van staan als het niet om zelfdoding zou gaan, maar om een misdrijf of een ongeval. Maar ik ben niet gek! En helemaal niet suïcidaal. Zeker niet na vandaag.' Witte engel voert de lezer mee naar de gevoelswereld en de belevenissen van de zestienjarige Marian. Haar gewone en zorgeloze leventje komt door een duister geheim in een stroomversnelling en begint hoe langer hoe meer op een nachtmerrie te lijken...
Schrijver: Diana van Bezouwen
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-5179-586-8
Uitgever: Gopher