Boekenplank:
Kies

Boeken van Victoria Blake

Meer over Victoria Blake

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Victoria Blake


Sam Falconer

  1. Schaduw van het verleden - Bloodless shadow
  2. De tweelingbroer - Cutting blades

gedetailleerd overzicht

Sam FalconerSchaduw van het verleden
Samantha Falconer heeft altijd haar mannetje gestaan. Ze is ex-wereldkampioen judo en heeft nu in Londen haar eigen detectivebureau, gespecialiseerd in het opsporen van vermiste personen. Maar als haar broer Mark haar vraagt naar Oxford te komen om de verdwijning van een jonge moeder te onderzoeken, blijkt dat ze minder sterk is dan ze zelf zou willen.

Oxford is voor Sam een stad vol spoken. Als ze de zaak van de verdwenen vrouw begint te onderzoeken, leidt elk spoor naar de universiteit. Maar deze gesloten wereld van academici laat geen vreemden toe. En al snel blijkt dat iemand vastberaden is Sams onderzoek dwars te zitten.

Dan ontvangt Sam een brief van iemand die al twintig jaar dood is: haar vader...
Schrijver: Victoria Blake
Oorspronkelijke titel: Bloodless shadow
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789022538883
Uitgever: Boekerij
De tweelingbroer
Samantha Falconer, oud-wereldkampioen judo, heeft samen met Alan Knowles een detectivebureau, dat gespecialiseerd is in het opsporen van vermiste personen.

Samantha heeft het gevoel dat ze gevolgd wordt. En als er een nieuwe zaak komt, denkt ze dat dit haar kans is om van dat onbehaaglijke gevoel af te komen.

De vermiste persoon is een student aan de universiteit van Oxford, Harry Cameron. Hij zou dit jaar voor Oxford de felbegeerde zege bij de jaarlijkse Boat Race moeten binnenhalen.

Sam ontdekt dat Harry een tweelingbroer heeft, David, die in alles zijn tegenpool is. Ze probeert na te gaan welke rol David speelt bij de verdwijning van zijn broer. En terwijl langzaam de feiten over Harry Cameron boven water komen, doet Sam nog meer ontdekkingen...
Schrijver: Victoria Blake
Oorspronkelijke titel: Cutting blades
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789022541890
Uitgever: Boekerij