Boekenplank:
Kies

De Cock met Cee Ooo Cee Kaa

De Cock met Cee Ooo Cee Kaa

Ik heb al meerdere keren de vraag gekregen waarom de boeken van Baantjer niet op de website zijn opgenomen. Ik ga dat uiteraard wel doen, maar had een goede reden om het eerst niet te doen.

Soms vergeet ik hoe lang ik al aan deze website werk. Ik begon met de boeken uit mijn eigen boekenkasten. Dat waren er duizenden, dus daar ben ik lange tijd zoet mee geweest. Daarna ging ik pas andere schrijvers, waar ik dus zelf geen boeken van had, toevoegen. Toen ik zocht op de boeken van Baantjer, bleek er een zeer complete fansite te bestaan over De Cock en consorten. Daarom zag ik geen meerwaarde aan het toevoegen van deze schrijver. Ik heb me echter suf gezocht, maar de website lijkt niet meer te bestaan. Het is dan ook al weer heel wat jaren geleden dat ik hem gezien heb. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de boeken van Konsalik. Ook daar is/was een zeer goede fansite over. Daar zal ik me wellicht in de toekomst ook eens in moeten verdiepen.

In september verschijnt het 85e deel van de Baantjer-serie, De Cock en de levende dode, en dat leek me een mooi moment om deze zeer geliefde schrijver toe te voegen aan de website. Ik ga ermee aan de slag!

Petra, 21 maart 2019


Reacties

Albert - Ede (12 September 2019) schreef:
Heel veel complimenten voor deze site. Moet veel werk zijn om dit up-to-date te houden. Onmisbaar voor ons lezers.
Kan het zijn dat er bij tijd en wijle een Nederlandse schrijver (nog) ontbreekt? Sajet bijvoorbeeld

Chantal - Eindhoven (1 Juni 2019) schreef:
Petra,
Heel veel succes met toevoegen Baantjer!
& bedankt voor deze site????????????

Paula - Havelte (30 Maart 2019) schreef:
Geweldig hoor, dat je de boeken van Baantjer gaat opnemen. Maar ik wil iets anders zeggen: COMPLIMENTEN VOOR DEZE SITE. Zonder deze site kan ik geen boeken kiezen of zoeken. Uiteraard kun je alles googlen, maar hier staat alles enorm overzichtelijk bij elkaar. HARTELIJK DANK VOOR ALLE MOEITE DIE JE HIER VOOR DOET.

Jan van Oers - Heeze (24 Maart 2019) schreef:
Hallo Petra.
Geweldig dat je dit zo snel oppikt, zijn idd heel veel boeken want buiten de
Baantjer serie, die al heel uitgebreid is, heb je ook nog Baantjer Inc.
En, Baantjer & de Waal. (Simon)
Ik heb de hele serie ebooks, kan evt aanvulligen geven waar nodig.
Maar het begin is gemaakt, TOP vriendelijke groet Jan van Oers.

Reactie