Boekenplank:
Kies

Boeken van Johnny Bollé

Johnny Bollé studeerde af als paramedicus aan de Hogeschool van Antwerpen. Bollé schrijft korte verhalen en literaire thrillers.

Meer over Johnny Bollé

Genre: Thriller / Spanning

België

Website: https://www.johnnybolle.com/


Overzicht

  • Bloedmaan
  • Egyptisch blauw
  • Hij noemde me duivelskind

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloedmaan

Op de avond van de bloedmaan springt in Parijs iemand van de Pont Louis-Philippe. Luttele uren later wordt in Barcelona een brute moord gepleegd. Of zijn het zelfs twee moorden? In de aanloop naar deze dramatische gebeurtenissen speelt de beroemde actrice Eloise De Moines een centrale rol.

aar zelf vermoedt de labiele Eloise niets: zij is uitsluitend bezig met de opnames voor haar nieuwste film én de voorbereidingen voor het sprookjeshuwelijk met haar verloofde Philippe, de dag na de bloedmaan. En dan wordt ze ook nog gekweld door hallucinaties.

Gelukkig voelt Eloise zich volledig gesteund door Philippe en haar jonge vriendin Babet, maar is haar vertrouwen in hen wel terecht? En welke rollen spelen de personal trainers Jolinde en Noah? Eén ding wordt in elk geval snel duidelijk: de nacht van de bloedmaan zal voor iedereen dramatisch zijn...

Schrijver: Johnny Bollé
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789083025629
Ebook: 9789083025674
Uitgever: ISJB
Egyptisch blauw

Tijdens een avondje stappen leert de schuchtere Jovanny een stel vrienden kennen. Het klikt meteen, maar hij ervaart al snel dat zijn nieuwe vrienden er een verborgen agenda op na houden. Hij wordt achtervolgd door de mysterieuze Melissa. Zij heeft een steeds terugkerende nachtmerrie waarin Jovanny één van haar familieleden vermoordt.

Wanneer Jovanny ontdekt dat zijn ouders een verschrikkelijk geheim met zich meedragen, stort zijn wereld in mekaar. Paniek, radeloosheid en verdriet volgen elkaar in snel tempo op wanneer de liefde van zijn leven op een brutale manier wordt vermoord.

Schrijver: Johnny Bollé
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789462663305
Uitgever: Schrijverspunt
Hij noemde me duivelskind

Ik werd jarenlang mishandeld... Totdat er een gruwelijk plan in gang werd gezet.

Jarenlang mishandelt een moeder haar kinderen, ze sluit hen op in een donkere kelder. Eén van hen is uit op wraak en beraamt samen met een handlanger een gruwelijk plan...

Heel veel later is Antwerpen in de ban van de sleutelmoordenaar die zo wordt genoemd omdat hij een sleutel achterlaat bij elk van zijn vrouwelijke slachtoffers. Opluchting wanneer men denkt een hoofdverdachte te kunnen aanwijzen: Seth Lejeune. Eén van zijn collega's is op een nacht verdwenen. Zijn er nog bewijzen nodig?

Het leven van Seth Lejeune verandert in een hel. Hij herinnert zich niets van wat er die bewuste nacht is gebeurd. Radeloos en verward probeert hij de gebeurtenissen te reconstrueren. Vraag is wie hij kan vertrouwen. Van collega's, vrienden en familie krijgt hij alleen maar tegenstrijdige informatie. Is Seth de sleutelmoordenaar of is hij zelf de speelbal van een meesterlijk brein?

Wanneer er opnieuw een vrouw verdwijnt, lijkt de puzzel onoplosbaar...

Schrijver: Johnny Bollé
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789462421189
Uitgever: Kramat