Boekenplank:
Kies

Boeken van Jay Bonansinga

Meer over Jay Bonansinga

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1959

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jay Bonansinga


Overzicht

  • Amnesia - Head case
  • Hitman - The killer's game

gedetailleerd overzicht

OverzichtAmnesia
Zijn geheugen zegt dat hij een moordenaar is...

Als John McNally bijkomt op de intensive care van een ziekenhuis heeft hij geen idee wie hij is en hoe hij zo zwaar gewond is geraakt. Alles wat hem nog rest van zijn verleden is een serie afgrijselijke beelden die als een wazige videofilm door zijn hoofd spelen.

Na een paar dagen krijgt hij bezoek van een man die zegt zijn broer te zijn. John beschouwt dat als een doorbraak - maar dan blijkt de man een gestoorde politieagent te zijn die hem probeert te vermoorden. Of is dat ook niet waar?

Met de hulp van privédetective Jessica Bales, die hij heeft ingehuurd om zijn verleden terug te vinden, vlucht McNally voor zijn leven. Maar de enige feiten die Jessie boven tafel kan halen zijn te gruwelijk voor woorden. Is John een moordenaar die tijdens onverklaarbare black-outs zijn bloederige daden nog steeds voortzet?
Schrijver: Jay Bonansinga
Oorspronkelijke titel: Head case
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789041008503
Uitgever: Van Reemst
Hitman
De professionele huurmoordenaar Joe Flood uit Chicago heeft zojuist te horen gekregen dat hij aan een dodelijke ziekte lijdt en nog maar een paar pijnlijke maanden te leven heeft. Maar Joe is geen man om in bed te sterven.

Via internet schrijft hij een 'open contract' uit, gericht aan de beste killers over de hele wereld. Degene die erin slaagt hem, de legendarische 'Slugger', na middernacht te elimineren ontvangt zes miljoen dollar.

Om vijf voor twaalf ziet Joe zijn antwoordapparaat oplichten. Of hij onmiddellijk de dokter wil bellen. Er blijkt een vergissing gemaakt te zijn in het laboratorium. Joe is kerngezond!

Paniek maakt zich van hem meester. Er is geen mogelijkheid de wedstrijd af te gelasten. Dan hoort Joe over de gang aan de andere kant van de deur zware voetstappen naderen. Het enige dat hij kan doen is vluchten. Uit het raam. Door de steeg. Opgejaagd door zijn collega's, evenals hij ware specialisten in het vak, rent Joe de donkere nacht in...
Schrijver: Jay Bonansinga
Oorspronkelijke titel: The killer's game
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789041006264
Uitgever: Van Reemst