Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Sarina Bowen & Lauren Blakely

Boeken van Sarina Bowen & Lauren Blakely

Meer over Sarina Bowen & Lauren Blakely

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

De getuigen

Oké, dat ik alleen was, een fles whisky binnen handbereik en een levenslang grote-broer-complex met me meedroeg, is geen excuus. Ik had die tien dronken getypte appjes niet moeten opsturen. Tien appjes om aan mijn zusje duidelijk te maken waarom haar gehaaste huwelijk een enorme fout was. Alleen stuurde ik die appjes niet naar mijn zusje. Natuurlijk niet. Ik stuurde ze per ongeluk ook naar haar aanstaande echtgenoot én naar zijn super sexy beste vriend. En ja, in die appjes schreef ik dus letterlijk over die ‘super sexy beste vriend’. In die woorden. Dus. Ja. Dat. Is er een gat in de grond groot genoeg om in te verdwijnen?

Helaas... Verdwijnen gaat niet. Ik moet namelijk een trouwerij plannen en samenwerken met die al eerder genoemde super sexy beste vriend, waarmee ik ook nog eens een krap vakantiehuisje in Miami moet delen. Dat betekent drie hele dagen onder de hete zon met een nog hetere, ex-profsporter die niets leuker vindt dan op mijn knoppen drukken. Nou, weet je wat? Dat spelletje kan ik ook prima meespelen!

Althans, dat dacht ik. Tot Asher de inzet van ons spelletje ineens drastisch verhoogt. Zijn voorstel? Een vakantieverhouding. Zonder enige verwachtingen over en weer. Na de trouwerij ga ik weer terug naar mijn bestaan als alleenstaande vader in New York en leeft hij zijn ongecompliceerde sterrenleven verder.

Prima plan! Alleen merk ik dat ik na één nacht Asher, verlang naar meer. Ik verlang ernaar om ook de dagen met hem door te brengen. Maar zo samen gezien worden? Dat kan absoluut niet gebeuren!

Let op! Dit boek bevat veel eerste keren, een geheim to-do-lijstje, flirten op het hoogste niveau, snelle auto’s, #aubergines en twee mannen die er verdomd goed uitzien in een smoking.

Schrijver: Sarina Bowen & Lauren Blakely
Oorspronkelijke titel: The best men
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789464400694
Uitgever: SVM Publishing