Boekenplank:
Kies

Boeken van Melissa Brayden

Meer over Melissa Brayden

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Melissa Brayden


Overzicht

  • Op het eerste gezicht - Kiss the girl
  • Overgave - First position

gedetailleerd overzicht

OverzichtOp het eerste gezicht

Brooklyn Campbell heeft een ontzettende rotdag. Werkelijk niets lijkt goed te gaan. Tot ze een wijnbar binnenloopt en daar een mysterieuze brunette ontmoet, met wie ze een geweldige avond heeft.

Jessica Lennox staat aan het hoofd van een zeer succesvol reclamebureau en leeft voor haar werk. Maar als de charmante blondine die ze in een wijnbar heeft ontmoet haar concurrent voor een grote opdracht blijkt te zijn, wordt haar leven ineens een stuk ingewikkelder... en leuker.

Schrijver: Melissa Brayden
Oorspronkelijke titel: Kiss the girl
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021423678
Uitgever: Volt
Overgave

Anastasia Mikhelson staat op het punt de prima ballerina van het New York City Ballet te worden. Ze heeft keihard moeten werken en veel op moeten geven om een van de besten te worden. Dat veel mensen haar een ijskoningin vinden maakt haar niet uit - alles voor haar carrière.

Natalie Federico kan ontzettend goed dansen. Ze is opgeleid als ballerina, maar ze had meer vrijheid nodig en danst nu vooral modern. Dan krijgt ze onverwacht een plek aangeboden als gastdanser bij het New York City Ballet, en die die kans kan ze natuurlijk niet laten lopen.

De eerste ontmoeting van de twee gaat niet bepaald van een leien dakje. Anastasia vindt dat Natalie niets serieus neemt, terwijl Natalie juist gek wordt van hoe strikt Anastasia is. Wanneer ze samen moeten werken aan een nieuwe voorstelling, vliegen de vonken er vanaf. En niet alleen op het podium...

Schrijver: Melissa Brayden
Oorspronkelijke titel: First position
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021416380
Uitgever: Volt