Boekenplank:
Kies

Boeken van Angela Britnell

Meer over Angela Britnell

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Angela Britnell


Nashville

  1. Alle singles aan tafel - The wedding reject table
  2. Een getuige uit duizenden - Here comes the best man
  3. Alleen met jou - You're The one that I want

gedetailleerd overzicht

NashvilleAlle singles aan tafel

Voor eens single? Voor altijd verbannen naar de singlestafel!

Als de Britse banketbakker Maggie Taylor de Amerikaanse advocaat Chad Robertson ontmoet tijdens een trouwerij in Cornwall, is dat nou niet direct een daverend succes. Beiden zijn verbannen tot de 'singlestafel'; het verdomhoekje voor chagrijnige oudtantes en verbitterde exen.

Maggie is het wel gewend om het zwarte schaap van de familie te zijn. Maar als Chad haar helpt om een taart-e-strofe te voorkomen, begint ze toch te twijfelen. Is er misschien dan toch meer tussen hen mogelijk?

De vraag is of Chad wel is opgewassen tegen de problemen die spelen in Maggies leven. Want een zitplek aan de singlestafel en een ramptaart zijn bij lange na niet haar ergste nachtmerries.

Schrijver: Angela Britnell
Oorspronkelijke titel: The wedding reject table
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789492507242
Uitgever: Choc Lit
Een getuige uit duizenden

Vind maar eens een getuige uit duizenden...

Veteraan en muzikant Josh Robertson keert terug naar Nashville om getuige te zijn voor zijn jongere broer Chad. Josh weet zeker dat hij ook het huwelijk van Chad in het honderd zal laten lopen en ziet zijn taak als getuige dus helemaal niet zitten.

Als duidelijk wordt dat het huwelijk inderdaad tegen een aantal ‘probleempjes’ aanloopt, is het aan Josh en genodigde Louise Giles om de mooiste dag van het leven van Chad en Maggie te redden.

Josh doet zijn best om voor zijn broer een getuige uit duizenden te zijn. En het begint erop te lijken dat het gezegde ‘van een bruiloft, komt een bruiloft’ ook dit keer weleens kan opgaan.

Schrijver: Angela Britnell
Oorspronkelijke titel: Here comes the best man
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492507259
Uitgever: Choc Lit
Alleen met jou

Wat als je niet meer wilt doen alsof?

Sarah is lerares in Cornwall en echt toe aan vakantie. Als ze op busreis door Europa gaat, ontmoet ze al snel Matt, een zakenman uit Nashville die dezelfde groepsreis heeft geboekt. Sarah baalt er nog steeds van dat haar ex haar bedrogen heeft en bedenkt een plan om hem jaloers te maken: zij en Matt doen de hele vakantie alsof ze een stelletje zijn en plaatsen allerlei verliefde foto’s op Facebook. Matt vindt het prima, want die heeft helemaal geen tijd voor een relatie of verliefd gedoe.

Terwijl Sarah en Matt de mooiste plekken van Europa bezoeken en net doen alsof ze hevig verliefd op elkaar zijn, begint Sarah zich echter af te vragen of 'doen alsof' nog wel genoeg voor haar is...

Schrijver: Angela Britnell
Oorspronkelijke titel: You're The one that I want
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789403652740
Ebook: 9798201533014
Uitgever: Choc Lit