Boekenplank:
Kies

Boeken van K. Bromberg

Meer over K. Bromberg

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: K. Bromberg


Driven

  1. Verleid - Driven
  2. Begeerd - Fueled
  3. Geliefd - Crashed
  4. Gescoord - Raced
  5. Verenigd - Aced

gedetailleerd overzicht

DrivenVerleid

Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen handbereik; of het nu gaat om het behalen van de eerste plek tijdens een race of om wat hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media… Hij kan alles krijgen. Alles, behalve mij... Ik ben de uitzondering, de enige die hij, deze roekeloze bad boy, maar niet voor zich kan winnen.

Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Tussen ons kan het nooit iets worden en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z’n kop. Hij tast mijn grenzen af en legt de duisternis uit mijn verleden bloot. Dat er chemie is tussen ons, valt niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert mij toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets over zich wat ik niet kan negeren.

Dit is hoe ons verhaal begint. Ons gevecht. Onze perfecte imperfecte liefde.

Schrijver: K. Bromberg
Oorspronkelijke titel: Driven
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030084
Ebook: 9789493030077
Uitgever: SVM Publishing
Begeerd

Wat gebeurt er als degene van wie je het nooit had verwacht, ineens de man wordt voor wie je het hardst wil vechten?

Colton stal mijn hart. Dat was nooit de bedoeling, maar hij knalde mijn leven binnen, liet me dingen voelen waarvan ik dacht dat ze dood en begraven waren en wakkerde een passie aan waarvan ik nooit had vermoed dat die kon bestaan.

Rylee viel uit die verdomde voorraadkast zo mijn leven binnen. Ik denk dat ik nooit meer dezelfde kan zijn. Ze heeft de duisternis gezien die in me woedt en toch is ze bij me gebleven. Ze vecht nog altijd voor me. Rylee is zeker weten een heilige en ik... Ik ben absoluut een zondaar. Hoe kan het zijn dat we beiden zo hard vechten voor iets dat we geen van tweeën wilden of hadden verwacht te krijgen?

Hij beneemt me de adem, laat mijn hart stilvallen en breng me vervolgens weer tot leven. En dat alles in een fractie van een seconde. Maar hoe kan ik van een man houden, die weigert me zijn hart te geven? Een man die me telkens wegduwt en me ervan weerhoudt de duistere geheimen uit zijn verleden te zien? Mijn hart is gestolen, maar geduld en vergeving duren niet voor eeuwig.

Hoe kan ik naar een vrouw verlangen die me zo van mijn stuk brengt, die me uitdaagt en me dwingt in te zien dat ergens in de diepe duisternis van mijn ziel, een man zit die het waard is om van het houden? Die me dwingt een man te zijn van wie ik voor altijd afscheid had genomen? Haar onbaatzuchtige hart en haar sexy lichaam verdienen zo veel meer dan ik haar kan geven. Ik weet dat ik niet kan zijn wat zij nodig heeft, maar waarom lukt het me dan niet haar los te laten?

Schrijver: K. Bromberg
Oorspronkelijke titel: Fueled
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030268
Ebook: 9789493030251
Uitgever: SVM Publishing
Geliefd

Als het leven om je heen aan stukken slaat, hoe hard wil je dan vechten voor iets waar je niet zonder kunt? Hoe hard wil je vechten voor elkaar?

Het leven is een aaneenschakeling van momenten. Grote momenten. Kleine momenten. En al die momenten zijn belangrijk. Ieder moment bereid je voor op die ene gebeurtenis die je leven definieert. Je moet al je angsten overwinnen, de strijd aangaan met alle demonen uit je verleden en je ziel bevrijden van het vergif dat je met je meedraagt, anders loop je het risico alles te verliezen.

Voor mij begon het allemaal op het moment dat Rylee uit die verdomde voorraadkast viel. Ze liet me dingen voelen. Ze lijmde mijn ziel op het moment dat ik dacht dat ik voor altijd gebroken was. Ze werd alles wat ik nodig had om te overleven. Ze is het absoluut waard om voor te vechten... Maar hoe vecht je voor iemand die je niet verdient?

Liefde zit vol hoogte- en dieptepunten. Hoogtepunten waarvan je hart stopt met slaan. Dieptepunten die je ziel stukslaan. En al die momenten zijn belangrijk. Liefde is een racebaan vol onverwachte bochten en hindernissen waar je rekening mee moet houden. Om te winnen moet je muren omver beuken, leren een ander te vertrouwen en je verleden een plekje geven. Maar soms is het het moeilijkst om te voldoen aan wat er van je wordt verwacht.

Colton heeft mijn gebroken ziel gelijmd, mijn hart gestolen en me laten inzien dat liefde niet te voorspellen is en niet perfect is. Liefde is krom. En dat is prima. Maar als de buitenwereld zich bemoeit met onze relatie, hoe ver moet ik dan gaan om aan hem te bewijzen dat hij het waard is om voor te vechten?

Degene die zei dat liefde geduldig is en dat liefde mooi is, heeft ons nog nooit ontmoet. Wij weten dat onze liefde het waard is, we hebben geaccepteerd dat wij bij elkaar horen. Maar als ons verleden kruist met ons heden, zullen de gevolgen van die botsing ons dan sterker maken? Of ons juist uit elkaar drijven?

Schrijver: K. Bromberg
Oorspronkelijke titel: Crashed
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789493030374
Uitgever: SVM Publishing
Gescoord

Colton Donavan leefde zijn leven op volle snelheid, maar het was Rylee Thomas die hem leerde hoe het voelde om te scoren.

Arrogant
Kwajongen
Gebroken
Bedrogen
Dirty-Talking
Rebel
Egocentrisch
Voodooed
Gebogen
Roekeloos

* Gescoord is geen volledige herschrijving van de eerste drie Driven boeken. Dit boek verkent cruciale scènes en enkele nieuwe scènes die in Colton Donavan's standpunt zijn geschreven en die niet eerder zijn gepubliceerd in Verleid, Begeerd en Geliefd. Hoor zijn gedachten, ervaar zijn innerlijke onrust, en lach met hem op zijn reis als hij zijn demonen overwint en accepteert wat het betekent om lief te hebben.

Schrijver: K. Bromberg
Oorspronkelijke titel: Raced
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789464200102
Uitgever: SVM Publishing
Verenigd

Rylee en Colton's race gaat verder...

Een moment. Zes jaar geleden. De nacht dat ze de wereld om me heen zo veel meer maakte dan alleen maar een waas. Nu is het de oorzaak van wat ons dreigt uit elkaar te drijven. Ons geluk zou nog lang moeten duren. Waarom heb ik dan het gevoel dat het door mijn vingers glipt?

Hoe kan dat ene moment, toen onze wereld zo goed leek, weer opduiken en ons perfecte leven volledig overhoop halen? Ik kan haar niet verliezen. Zij is mijn geblokte vlag.

Schrijver: K. Bromberg
Oorspronkelijke titel: Aced
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789464200157
Uitgever: SVM Publishing