Boekenplank:
Kies

Boeken van Suzanne Bugler

Meer over Suzanne Bugler

Genres: Roman, Young Adult

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Anders dan ik - This perfect world

Young Adult

  • Bezeten - Meet me at the boathouse
  • Sara's broer - Staring up at the sun
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtAnders dan ik
Kun je ooit ontsnappen aan de gevolgen van je eigen wreedheden?

'Heddy was nooit een vriendin van mij. Laat ik dat voorop stellen. Dat was ze niet omdat ik knap, populair, slim en blond was, en mijn vriendinnen waren ook knap, populair, slim en de meeste blond. Heddy was dat allemaal niet.'

Laura Hamley is een vrouw die alles heeft: een man met een goede baan, twee mooie kinderen, een duur huis en even bevoorrechte vrienden. Over dit perfecte leven valt een donkere schaduw als zij wordt opgebeld door Mrs. Partridge, de moeder van Heddy - het meisje dat Laura en haar vriendinnen vroeger genadeloos hebben gepest.

Heddy ligt na een inzinking in het ziekenhuis, op een gesloten afdeling, en haar moeder vraagt Laura om haar te helpen Heddy weer thuis te krijgen. Tegen haar wil wordt Laura haar verleden in getrokken en ze moet de vreselijke consequenties van haar wreedheden onder ogen zien. Met de geheimen van haar verleden komt nog een schokkend feit aan het licht en het volmaakt gelukkige leven van Laura begint af te brokkelen.
Schrijver: Suzanne Bugler
Oorspronkelijke titel: This perfect world
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789032511722
Uitgever: De Kern

Young AdultBezeten
'Jij en ik, Louise,' zei hij, en het zonlicht spatte tegelijkertijd van het mes en uit zijn ogen. 'Eeuwig. Zo wordt het. Jij en ik.'

Als de introverte Louise verliefd wordt op Danny, verandert haar leven drastisch. Danny is knap en charmant. Hij is alles wat ze wil. Het kan haar niet schelen dat hij rookt en drinkt. Het kan haar ook niet schelen dat hij liegt en foute vrienden heeft.

Maar als Danny haar langzaam maar zeker isoleert van haar vrienden en familie, begint de twijfel toe te slaan. Maar dan lijkt het al te laat te zijn...
Schrijver: Suzanne Bugler
Oorspronkelijke titel: Meet me at the boathouse
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789049923211
Uitgever: Pimento
Sara's broer
Kun je kiezen van wie je houdt?

Meteen vanaf de eerste dag voelt de keurige en burgerlijke Kate zich aangetrokken tot Sara, het nieuwe meisje op Kates school. Niemand begrijpt goed wat zij in haar ziet: Sara is humeurig en nors en draagt altijd oude, afgetrapte gympies. Kates vrienden vertrouwen Sara niet en vinden dat Kate om problemen vraagt.

Maar Kate wil er niets over horen. Ze brengt elke vrije minuut van de dag door met Sara en haar broer Glenn. Hun huis is een rommeltje en elk ouderlijk toezicht ontbreekt; de ouders van Glenn en Sara liggen in scheiding en zijn nauwelijks thuis. Kate denkt in Sara de ideale vriendin te hebben gevonden, maar Sara is gemeen en manipulatief. Voor Kate het weet, is er geen weg meer terug.
Schrijver: Suzanne Bugler
Oorspronkelijke titel: Staring up at the sun
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789049923617
Uitgever: Pimento